eur:
392.6
usd:
362.16
bux:
72132.83
2024. július 7. vasárnap Apollónia
Ismét leküzdötte függőségét Ben Affleck

Ismét leküzdötte függőségét Ben Affleck

Mint írta, a kúra egyik célja az volt, hogy "a lehető legjobb apa lehessen". Nemrég elállt az új Batman-film rendezésétől, de ő marad a főszereplő.

A 44 éves amerikai színész, rendező kedden Facebook-oldalán közölte, hogy az elvonókúra az első lépés volt talpra állása felé, és külön köszönetet mondott legnagyobb támogatójának, feleségének, Jennifer Garnernek, akitől 2015 óta külön él.

"Befejeztem egy alkoholelvonó-kúrát, amellyel már volt dolgom korábban is, és (az alkohollal) a jövőben is szembe fogok szállni. Azt akarom, hogy gyermekeim tudják, nem szégyen az, ha szükség esetén segítséget kérünk, és erőt adunk mindenkinek, aki segítségre szorul, de fél megtenni az első lépést" - írta Affleck, aki 2001-ben már volt alkoholelvonón.

Affleck, aki kétszer nyert Oscar-díjat rendezőként és forgatókönyvíróként, a közelmúltban váratlanul elállt attól, hogy az újabb Batman-filmet rendezze, ám a szuperhőst ismét ő fogja alakítani.

A háromgyermekes Ben Affleck és Jennifer Garner 2015 nyara óta élnek külön, amikor bejelentették, hogy tízévi házasság után elválnak.

Affleck Facebook-posztja több mint százezer like-ot kapott a megjelenése után eltelt hét órában.

Címlapról ajánljuk
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.07.08. hétfő, 18:00
Lakatos Júlia
a Méltányosság Politikaelemző Központ stratégiai igazgatója
Elmaradt a szélsőjobboldali áttörés, de igazán kaotikus forgatókönyv valósult meg – Mi lesz most Franciaországban?

Elmaradt a szélsőjobboldali áttörés, de igazán kaotikus forgatókönyv valósult meg – Mi lesz most Franciaországban?

Meglepetésszerű eredmény született a magas részvétellel lezajlott francia nemzetgyűlési választások második fordulójában. Bár szinte minden felmérés a Marine Le Pen-féle Nemzeti Tömörülés győzelmét jósolta, az exit pollok szerint a baloldali pártok összefogása, az Új Népfront szerezte meg a legtöbb mandátumot, második helyre pedig az Emmanuel Macron elnök mögötti centrista Együtt formáció futott be. Úgy néz ki, a „republikánus front”, vagyis a baloldali és centrista jelöltek egymás javára történő visszalépése működött, és ezzel sokadszorra sikerült megakadályozni a szélsőjobboldal győzelmét. Az exit pollok alapján becsülhető erőviszonyok ugyanakkor azt mutatják, az abszolút többség senkinek nem lesz meg, ami bizonytalan helyzetet idézhet elő Franciaországban.

EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×