eur:
386.7
usd:
357.9
bux:
68947.42
2024. május 13. hétfő Imola, Szervác
Döbbenetes, ekkora szelet talán még nem is látott, elfújt egy komplett bicikliversenyt - videóval

Döbbenetes, ekkora szelet talán még nem is látott, elfújt egy komplett bicikliversenyt - videóval

A versenyzők állni sem tudtak, a bringáikat elfújta a szél, alig tudták megtartani - videóval!

Le kellett fújni egy bicikliversenyt a napokban Fokvárosban, részben azért, mert a Dél-afrikai Köztársaság törvényhozási fővárosában akkora szél kerekedett, hogy az már veszélyes volt a résztvevőkre: egyszerűen elfújta őket, nem tudtak megállni a lábukon, sem a biciklijüket megtartani. Némelyik járgányt úgy kellett röptében elkapni.

When you need to wrestle your bike to get on, maybe you should just go back to bed.

Ha máskor is tudni szeretne hasonló hírekről, vagy elmondaná a véleményét, lájkolja az InfoRádió Facebook-oldalát!

Címlapról ajánljuk
Gálik Zoltán: váratlan támadás érte a brit kormány Ruanda-tervét

Gálik Zoltán: váratlan támadás érte a brit kormány Ruanda-tervét

Miután úgy tűnt, nyugvópontra jutott a briteknél az úgynevezett Ruanda-terv körüli vita, a múlt héten a Munkáspárt szólalt fel az elképzelés ellen. A Corvinus Egyetem docense a vita okai mellett a többi között arról is beszélt az InfoRádióban, hogy a kutatások szerint a Munkáspárt jelentős előnnyel rendelkezik a Konzervatív Párttal szemben. Ez a tendencia az 1997-ben, a Tony Blair által elért nagy aranyú győzelemhez hasonlót is előrevetíthet – mondta Gálik Zoltán.

Megszólalt a brexit egyik atyja: jól átvertek minket, Zelenszkij egy tök

Saját pártot akar alapítani Dominic Cummings. A volt brexit-ideológus és Boris Johnson exminiszterelnök egykori tanácsadója a konzervatívok várható összeomlásából akar tőkét kovácsolni. Emellett nagyon unortodox véleménye van Ukrajna támogatásáról. Ám nem ő az egyetlen „brexitatya”, aki visszatérne a választásokon.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.05.13. hétfő, 18:00
Csicsmann László
Közel-Kelet szakértő, a Budapesti Corvinus Egyetem tanára
Tisztogatásba kezdett Putyin? Miért küldte el a védelmi minisztert?

Tisztogatásba kezdett Putyin? Miért küldte el a védelmi minisztert?

Már meghallgatható a Portfolio Checklist hétfői adása. A műsor első részében arról volt szó, hogy miért meneszthette Szergej Sojgu orosz védelmi minisztert Vlagyimir Putyin és egyáltalán kudarcnak lehet-e nevezni azt, hogy a biztonsági tanács titkára lesz a korábbi miniszter. Vendégünk volt Takácsy Dorka Oroszország szakértő, Centre for Euro-Atlantic Integration and Democracy kutatója. A második részben a biztosítási és a hitelközvetítői piacról beszéltünk, többek között arról, hogy mennyire tekinthető soknak az az összeg, amelyet közvetítésért kapnak ezek a cégek, illetve ügynökök. Erről Palkó Istvánt, a Portfolio vezető pénzügyi elemzőjét kérdeztük.

EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×