eur:
391.45
usd:
358.96
bux:
72343.05
2024. július 15. hétfő Henrik, Roland

Kerülje el a Soroksári utat! Baleset miatt hatalmas a dugó

Baleset miatt torlódik a forgalom Budapest IX. kerületében, a Soroksári úton péntek délelőtt.

Kisdi Máté, a Fővárosi Katasztrófavédelmi Igazgatóság szóvivője elmondta: a Soroksári úti bevásárlóközpont előtt, a Kvassay úti kereszteződésnél két autó összeütközött, az egyik jármű felborult.

A helyszínről egy középkorú nőt kórházba vittek a mentők. A balesetet szenvedett járművek két sávot is elfoglalnak - tette hozzá.

Címlapról ajánljuk
Megszólalt Donald Trump: nekem most halottnak kéne lennem

Megszólalt Donald Trump: "nekem most halottnak kéne lennem"

Szürreális élménynek nevezte Donald Trump, a Republikánus Párt várható elnökjelöltje egy vasárnapi lapinterjúban, hogy életben maradt az ellene megkísérelt merénylet után.

Euro 2024 - számadás: A spanyolok végigverték Európa elitjét

A torna legjobb csapata diadalmaskodott a 2024-es Európa-bajnokságon, a spanyol válogatott mind a hét mérkőzését megnyerte a tornán. Ritka menetelés végén ült fel a trónra: legyőzte, illetve kiejtette a rendező német csapatot, az előző torna két döntősét, a francia és az olasz válogatottat, s a legnagyobb esélyesek közé sorolt francia csapatot, a horvát, az albán és a georgiai együttest.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.07.15. hétfő, 18:00
Resperger István
ezredes, a Magyar Agrár- és Élettudományi Egyetem Szent-István Biztonságkutató Központ igazgatója
Reagálnak a piacok a hétvégi merényletre

Reagálnak a piacok a hétvégi merényletre

Gazdasági információk tekintetében ma az eurózóna iparának teljesítményére érdemes még figyelni, ezen felül elsősorban a begyorsuló második negyedéves gyorsjelentési szezonra figyelhetnek a befektetők, ma teszi közzé számait például a BlackRock. Az ázsiai tőzsdéken inkább rossz volt a hangulat a kedvezőtlen kínai GDP-közlést követően, Európában pedig szintén esést láthatunk - a befektetők a hétvégi, Donald Trump ellen elkövetett merényletre is a mai kereskedésben reagálnak. A magyar piac eközben felülteljesítő, elsősorban az OTP emelkedésének köszönhetően.

EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×