eur:
388.13
usd:
360.86
bux:
68904.24
2024. május 9. csütörtök Gergely
Megszólalt az M3-ason történt buszbaleset egyik túlélője

Megszólalt az M3-ason történt buszbaleset egyik túlélője

Óriási lélekjelenléttel mentette a buszsofőr és néhány utas a szombat éjjel történt buszbaleset sérültjeit - számolt be az egyik utas a Facebookon. A túlélők a helyszínen imádkoztak a sebesültekért.

Tömegszerencsétlenség történt az M3-as autópályán Mezőkeresztes és Mezőkövesd között szombaton éjszaka, amikor felborult egy emeletes autóbusz az ónos eső miatt eljegesedett úton. Hárman a helyszínen meghaltak, egy ember a kórházban vesztette életét, több tucatnyian megsérültek.

Az egyik túlélő a Facebookon osztotta meg az élményeit - vette észre a haon.hu.

"Megcsúsztunk az úton, irányt változtattunk, nekicsapódtunk egy személyautónak, majd a korlátnak csapódva eldőlt a buszunk – emlékezett vissza a busz­tragédiára a túlélő. - Miután mind kikászálódtunk a buszból, közös imával fordultunk Istenhez, hogy mentse meg a sebesülteket..." 

A túlélő arról is beszámolt, hogy a busz sofőrjének és több utasnak is óriási lélekjelenléte volt, mentették az embereket, annak ellenére, hogy a jármű bármikor kigyulladhatott volna.

„Kirúgták a busz szélvédőit, így ott ki tudtak mászni az emberek. Az utasok közül többen is kitörték az oldalsó ablakot, amely akkor már az ég felé nézett, és ott húzták ki az embereket. Kirúgták a tetőablakokat is, így ott is tudtak kifelé mászni a sérültek” – idézte fel a történteket.

Címlapról ajánljuk

Hszi Csin-ping: sok sikert kívánok Magyarország soros EU-elnökségéhez

A Budai Vár Oroszlános udvarában ünnepélyes katonai ceremónia keretében Sulyok Tamás köztársasági elnök fogadta Hszi Csin-ping kínai államfőt. Az eseményen jelen volt Orbán Viktor miniszterelnök is. A Sulyok Tamás államfővel folytatott beszélgetésen a magyar köztársasági elnök elfogadta Peking meghívását.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.05.09. csütörtök, 18:00
Resperger István
ezredes, a Magyar Agrár-és Élettudományi Egyetem Szent-István Biztonságkutató Központ igazgatója
Nem várt fordulatot hozhat a május az ingatlanpiacon

Nem várt fordulatot hozhat a május az ingatlanpiacon

Évtizedes rekordok dőlnek meg a hazai ingatlanpiacon, miközben számos új trend és kihívás jelenik meg. Míg az irodapiacon folyamatosan emelkedik az üres területek aránya, addig az ingatlanbefektetési volumen évtizedes mélypontra csökkent. A lakáspiacra ugyanakkor kezd visszatérni az élet, akárcsak a szállodapiacra a turisták száma, amit a rengeteg hotelfejlesztés is bizonyít. A korábbi évek sikerágazata, az ipari-logisztikai szektor viszont szintén kezd megtorpanni, ami újabb kihívásokat tartogat a piac szereplői számára. Hogy mi ilyenkor a legjobb stratégia, arról Balatonfüreden, a május 29-30-i Portfolio Property X konferencián beszélnek majd a szakértők.

EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×