eur:
400.3
usd:
369.78
bux:
74127.83
2024. október 17. csütörtök Hedvig

Teljesen kiégett az M7-esen a szlovén kamion

Az M7-es autópálya Budapest felé vezető oldalán, a szabadbattyáni lehajtónál egy kamion teljesen kiégett szerda éjszaka. A szlovén rendszámú, fenyő fűrész- és készárut szállító pótkocsis teherautóhoz a székesfehérvári tűzoltók két gépjárműfecskendővel, összesen 12 fővel vonultak ki.

Szerdán éjszaka 22 óra 28 perckor érkezett a jelzés a székesfehérvári tűzoltóság ügyeletére, mely szerint az M7-es autópálya Budapest felé vezető oldalán, a szabadbattyáni lehajtónál egy kamion teljes terjedelmében ég.

A székesfehérvári tűzoltók két gépjárműfecskendővel, összesen 12 fővel vonultak a káresethez - tájékoztatott Bisztricz Anett, a  székesfehérvári tűzoltóság szóvivője.

A tűzoltók kiérkezésekor a szlovén rendszámú, fenyő fűrész- és készárut szállító pótkocsis teherautó lángokban állt. A tűzben a jármű teljesen kiégett, a rakomány megsemmisült. Személyi sérülés nem történt, a sofőr időben elhagyta a teherautót.

A tűz oltása az utómunkálatokkal együtt közel kétórás munkát vett igénybe.


Címlapról ajánljuk
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.10.18. péntek, 18:00
Yann Caspar
a Matthias Corvinus Collegium Európai Tanulmányok Műhelyének kutatója
Súlyos veszélyre figyelmeztet az IMF csúcsvezetője, Európának is alaposan beszólt

Súlyos veszélyre figyelmeztet az IMF csúcsvezetője, Európának is alaposan beszólt

Az IMF vezetője szerint a magas adósság és az alacsony növekedés továbbra is a világgazdaság fő kihívásai. Kristalina Georgieva figyelmeztetett a nemzetközi kereskedelem korlátozásának veszélyeire, és aggodalmát fejezte ki a geopolitikai feszültségek miatt. Az IMF és a Világbank közelgő éves ülésén a globális gazdasági kilátások, a szegénység felszámolása és a zöld átállás lesznek a fő témák - írja a CNBC.

EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×