eur:
400.37
usd:
369.8
bux:
74127.83
2024. október 17. csütörtök Hedvig

Részegen öltek és dobták a folyóba áldozatukat a tinédzserek

Összevert és a folyóba dobott egy fiatal nőt két tizenéves brit fiú. A fiatalokat bűnösnek találta a bíróság, azt azonban még nem lehet tudni, mi lesz a büntetésük.

Egész nap ivott, majd megtámadott és a folyóba dobott egy fiatal nőt két brit fiú, a 14 éves Lewis Hayward és a 17 éves Alexander Young még tavaly májusban.

A patológus 22 kisebb-nagyobb sérülést talált Helen Maughan holttestén, aki még élt, amikor a két fiú a vízbe hajította testét; halálát fulladás okozta.

A chelmsfordi bíróság Youngot gyilkosság, Haywardot pedig emberölés vádjában találta bűnösnek, ítélet azonban még nem született.

A tárgyaláson Sasha Wass ügyész elmondta: bár a két fiú a rendőrségi kihallgatások során egymást okolta a történtek miatt, barátaik előtt kérkedtek az emberöléssel.

Címlapról ajánljuk
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.10.18. péntek, 18:00
Yann Caspar
a Matthias Corvinus Collegium Európai Tanulmányok Műhelyének kutatója
Súlyos veszélyre figyelmeztet az IMF csúcsvezetője, Európának is alaposan beszólt

Súlyos veszélyre figyelmeztet az IMF csúcsvezetője, Európának is alaposan beszólt

Az IMF vezetője szerint a magas adósság és az alacsony növekedés továbbra is a világgazdaság fő kihívásai. Kristalina Georgieva figyelmeztetett a nemzetközi kereskedelem korlátozásának veszélyeire, és aggodalmát fejezte ki a geopolitikai feszültségek miatt. Az IMF és a Világbank közelgő éves ülésén a globális gazdasági kilátások, a szegénység felszámolása és a zöld átállás lesznek a fő témák - írja a CNBC.

EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×