eur:
400.49
usd:
369.97
bux:
74358.3
2024. október 17. csütörtök Hedvig

Két benzinkutat raboltak ki 4-es főút mellett

Kiraboltak szerda hajnalban egy benzinkutat a 4-es főút Törökszentmiklós és Surján közötti szakaszán, egy másikat pedig Cegléd közelében. A rendőrség vizsgálja, van-e összefüggés a két rablás között.

A Törökszentmiklós és Surján közötti benzinkutat kirabló tettes az arcán símaszkot viselt, a kezében feltehetőleg fegyvert tartott - mondta el a részletekről a Jász-Nagykun-Szolnok Megyei Rendőr-főkapitányság sajtóreferense.

A kútkezelők a felszólításnak eleget téve a pénzt átadták, ezután az elkövető gyalogosan távozott a helyszínről - tette hozzá Szabó Zita rendőr főhadnagy. A rablás során senki nem sérült meg, a megyei rendőr-főkapitányság forrónyomos csoportja a rablás helyén megkezdte a vizsgálatot.

Egy másik benzinkutat is kiraboltak Cegléd közelében. A Pest Megyei Rendőr-főkapitányság sajtóügyeletese, Beluzsárné Belicza Andrea sajtóügyeletes elmondta, hogy egy ismeretlen férfi a fején harisnyával, fegyvernek látszó tárggyal megfenyegette a töltőállomás alkalmazottját, majd a bevétellel, húszezer forinttal távozott a helyszínről.

A rablás során senki sem sérült meg, az elkövető elmenekült.

Címlapról ajánljuk
Virág Barnabás: több hónapra is leállhat a kamatcsökkentés

Virág Barnabás: több hónapra is leállhat a kamatcsökkentés

A jegybank alelnöke beszélt arról is, hogy a forint árfolyamára annak inflációra gyakorolt hatása miatt a monetáris politikának is figyelnie kell. Szeptember vége óta nagy változások történtek, közölte.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.10.17. csütörtök, 18:00
Baán László
a Szépművészeti Múzeum főigazgatója, a Liget Budapest Projekt miniszteri biztosa
A gazdaság szenved, a Richter a csúcson – De miért?

A gazdaság szenved, a Richter a csúcson – De miért?

Már meghallgatható a Portfolio Checklist csütörtöki adása, amit a Budapest Economic Forumon rögzítettünk. Most látszik csak igazán, hogy a pharma szektor nem érzékeny a makrogazdaság ciklusokra, de hiába a rekord részvényárfolyam, a Richter még mindig nincs árazás szempontjából a helyén – egyebek mellett ezekről a témákról beszélt a műsor első részében Orbán Gábor, a Richter vezérigazgatója. Az adás második részében Rózsai Rezső, a KPMG vezetője volt a vendégünk, őt a konferencián bemutatott CEO Outlook 2024 kutatás alapján egyebek mellett arról kérdeztük: hogy látják világszerte a vállalatvezetők a nagy gazdasági és geopolitikai trendeket, valamint cégeik kilátásait.

EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×