eur:
400.71
usd:
369.74
bux:
74843.47
2024. október 17. csütörtök Hedvig

Húsz percnyi szabadság: megszökött egy orángután a Los Angeles-i állatkertből

Megszökött egy orángután a Los Angeles-i állatkertből, miután lyukat tudott ütni ketrece elektromos kerítésén.

A Bruno névre hallgató 29 éves orángután mintegy 20 percig élvezhette a szabadságot, miután ki tudott szökni ketrecéből.

A majom az állatkert területét nem hagyta el, csak elbújt a ketrec közelében. A gondozók azonban észrevették, majd lenyugtatták, és visszavitték a ketrecbe.

"Nyugodt volt, és jól reagált a gondozók közbelépésére. Egyáltaln nem volt agresszív" - mondta a Los Angeles-i állatkert egyik munkatársa.

Tavaly decemberben egy embert megölt, két másikat pedig megsebesített egy ketrecéből kiszabadult tigris San Francisco állatkertjében.

Címlapról ajánljuk
Salát Gergely: lehet kárt okozni Kínának, de ők is tudnak odaszúrni, ahol nekünk nagyon fáj

Salát Gergely: lehet kárt okozni Kínának, de ők is tudnak odaszúrni, ahol nekünk nagyon fáj

A kínai autókra kivetett uniós vámokról Peking még tárgyal, de lesz egy pont, mikor elengedi ezt a történetet, noha nagy szüksége lenne az európai piacra – mondta az InfoRádió Aréna című műsorában Salát Gergely. A Kína-szakértő beszélt a elektromos autógyártás felfuttatásának okairól, a kínai gazdaság problémáiról és a multipoláris világrend elérésének a céljairól is.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.10.17. csütörtök, 18:00
Baán László
a Szépművészeti Múzeum főigazgatója, a Liget Budapest Projekt miniszteri biztosa
Zajlik a Portfolio gazdasági csúcskonferenciája

Zajlik a Portfolio gazdasági csúcskonferenciája

Még tart a Portfolio legjelentősebb makrogazdasági konferenciája, a Budapest Economic Forum 2024, amelyen a legnevesebb hazai és nemzetközi elemzők, szakértők, közgazdászok, szakpolitikusok, bankárok tűnnek fel évről évre. Az idei rendezvényen részt vesz többek között Csányi Sándor, az OTP Bank elnök-vezérigazgatója, Hernádi Zsolt, a MOL-csoport elnök-vezérigazgatója, Nagy Márton nemzetgazdasági miniszter, Varga Mihály pénzügyminiszter és Virág Barnabás, a Magyar Nemzeti Bank alelnöke is.

EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×