eur:
400.12
usd:
367.66
bux:
74572.88
2024. október 16. szerda Gál

A feldühödött vöröskeresztesek támadtak a focibíróra

A belgrádi vöröskeresztes segítőszolgálat emberei inzultálták, majd megdobálták a Crvena zvezda-Partizan labdarúgó szerb kupa játékvezetőjét.

A Crvena zvezda 3-2-re kikapott az ősi ellenfélnek számító Partizantól a fővárosi rangadón. A játékvezető azzal váltotta ki a haragot maga iránt, hogy a meccs vége előtt, még 2-2-es állásnál, érvénytelenítette a Crvena zvezda gólját.

A vöröskeresztesek előbb meglökdösték, majd műanyag flakonokkal megdobálták a játékvezetőt, Ninoslav Spasicot.

Címlapról ajánljuk
Gálik Zoltán: az Európai Uniónak és Nagy-Britanniának szüksége van egymásra

Gálik Zoltán: az Európai Uniónak és Nagy-Britanniának szüksége van egymásra

A brit külügyminiszter is részt vett az Európai Unió külügyminisztereinek értekezletén hétfőn Luxemburgban, és rendszeres egyeztetésekben állapodott meg az EU kül- és biztonságpolitikai főképviselőjével. Ezzel új alapokra helyeződhet az unió és Nagy-Britannia kapcsolata. Minderről Gálik Zoltánt, a Budapesti Corvinus Egyetem docensét kérdezte az InfoRádió.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.10.16. szerda, 18:00
Salát Gergely
a Pázmány Péter Katolikus Egyetem és a Magyar Külügyi Intézet munkatársa
Mi lesz az ingatlanpiac legújabb sikerágazata?

Mi lesz az ingatlanpiac legújabb sikerágazata?

Hullámzó gazdasági környezete ellenére a magyarországi ingatlanbefektetési piac stabil lehetőségeket kínál azok számára, akik ebben a szektorban látják a biztos megtérülést. A CBRE kutatása szerint az időszakos akadályok leküzdésével a beruházások előre tervezhetőkké válnak, és a körülmények a legbátrabb befektetőknek kedveznek majd. A beruházók a három legfőbb szektorban – kiskereskedelem, iroda és ipar – akár kétszámjegyű hozamokat is elérhettek az elmúlt időszakban. Hogy mi várható a jövőben, arról a CBRE tőkebefektetési csapatának vezetője beszélt.

EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×