eur:
401.37
usd:
365.71
bux:
73411.75
2024. október 6. vasárnap Brúnó, Renáta

Verekedett a jótékony rocker: "ömlött a vér"

Egy most megjelent önéletrajz szerint a világszerte elsősorban jótékonysági koncertjeiről ismert rocker, Bob Geldof egyszer koncert közben összevert egy nézőt, majd törött orral magára hagyta.

Zara H. Phillips a három évig volt a Bob Geldof vezette Boomtown Rats háttérénekesnője. Most megjelent önéletrajzában az énekesnő azt állítja, előfordult, hogy Bob Geldof koncert közben úgy megverte az egyik nézőt, hogy annak eltört az orra.

Zara H. Phillips ugyanakkor azt írja, hogy az énekes csupán őt próbálta megvédeni a meglehetősen agresszív rajongótól. "Egyszer vagy kétszer ütötte meg, ömlött a vér a férfi orrából" - olvasható a könyvben.

"A férfi összeesett, majd a tömegből mások is nekiestek, végül hatalmas verekedés tört ki" - ír a történtekről Zara H. Phillips, aki 1986 és 1988 között volt a Boomtown Rats háttérénekesnője.

Címlapról ajánljuk
Fenyegető prosztatarák, a tünetmentesség miatt muszáj szűrésre menni

Fenyegető prosztatarák, a tünetmentesség miatt muszáj szűrésre menni

Továbbra is későn fordulnak orvoshoz a férfiak Magyarországon, ezért országos férfiegészség-kampány és PSA-szűrést indul betegszervezetek és az urológusszakma összefogásával a prosztatarák ellen. Itthon naponta három férfi hal meg a betegségben, pedig a prosztatarák korai felismerés esetén jól gyógyítható.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.10.07. hétfő, 18:00
Karácsony Gergely
Budapest főpolgármestere
Jó hírt kaptak az adótartozástól szenvedő napelemes kivitelezők, aminek a lakossági nyertesek is örülhetnek!

Jó hírt kaptak az adótartozástól szenvedő napelemes kivitelezők, aminek a lakossági nyertesek is örülhetnek!

Az uniós napelemes pályázatot lebonyolító ÉMI Nonprofit Kft. tájékoztatása szerint mostantól azok a regisztrált napelemes kivitelezők, akik eddig a NAV felé fennálló adótartozásuk miatt nem tudták lehívni az RRF 6.2.1-es pályázat összegét, új lehetőséget kaptak – osztotta meg tagjaival és minden érintett napelemes kivitelezővel a jó hírt a Magyar Napelem Napkollektor Szövetség. A naperőművek terjedésével, és annak átfogó következményeivel részletesen foglalkozunk a Portfolio jövő csütörtöki, október 10-i Energy Investment Forum konferenciáján, amelyre még nem késő itt regisztrálni.

EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×