eur:
401.37
usd:
365.71
bux:
73411.75
2024. október 6. vasárnap Brúnó, Renáta

Rendzavarásért ítélték el a kleptomániás színésznőt

Párszáz dolláros, "rendzavarásért" kirótt büntetéssel úszta meg bolti lopási ügyét a kínai származású Bai Ling hollywoodi színésznő.

A hollóból vagy az Anna és a királyból ismerős 37 éves filmcsillag február 13-án a Los Angeles-i nemzetközi repülőtér egyik boltjából emelt el két Star magazint és egy csomag ceruzaelemet, összesen 16 dollár értékben. A szarkát a bolt alkalmazottja vette észre, és azonnal hívta a rendőröket, akik őrizetbe vették a dívát.

"Ami történt, ártatlan hiba volt részemről, és remélem, kiderül az igazság, mivel sohasem volt szándékomban fizetés nélkül bármit is elvenni" - védekezett blogján Bai Ling.

Korábban azt is elárulta egy hírességekkel foglalkozó portálnak, hogy az egész azért történhetett meg, mert nagyon feldúlta, hogy barátja éppen Bálint-nap előtt szakított vele.

A színésznőt, aki nem emelt kifogást a rendzavarás vádja ellen, szerdán 200 dolláros pénzbírság, és a bíróság költségeinek megfizetésére utasította a bíróság - közölte Los Angelesi ügyészség szóvivője.

Bai Ling Kínában kezdte karrierjét, majd a kilencvenes években költözött Hollywoodba. Első komolyabb szerepét A hollóban játszotta. Az utóbbi időben a Lost (Eltűntek) című tévésorozatban tűnt fel.

Címlapról ajánljuk
Szakértő: 2025-ben jelentős drágulás jöhet a lakáspiacon

Szakértő: 2025-ben jelentős drágulás jöhet a lakáspiacon

Tovább gyorsíthatja az ingatlanok drágulását az a kormányzati bejelentés, amely szerint jövőre az önkéntes nyugdíjmegtakarításokat adómentesen lakáscélra lehet fordítani. A becslések szerint ez a lehetőség 300 milliárd forint extraforrást hozhat a lakáspiacra.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.10.07. hétfő, 18:00
Karácsony Gergely
Budapest főpolgármestere
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×