eur:
401.37
usd:
365.71
bux:
73411.75
2024. október 6. vasárnap Brúnó, Renáta

Robbanás a bevásárlóközpontban: nincs sérült - képgaléria

Robbanás történt egy budapesti bevásárlóközpont alagsori mosdójában - mondta az InfoRádiónak a Budapesti Rendőr-főkapitányság sajtóügyeletese. Kormos Endre hozzátetet: a detonációt három fiatal okozta.

Az egyik, Üllői úti bevásárlóközpont alagsori garázsában található szerelőműhelyben történt robbanás szerda délután - tájékoztatta az InfoRádiót a Budapesti Rendőr-főkapitányság sajtóügyeletese.

Kormos Endre közölte: a műhely három alkalmazottja a mosdóban tette le a spray-s flakont, és meggyújtotta az abból kiáramló anyagot.

A flakon rövidesen felrobbant, a detonáció pedig kiütötte a helyiség egyik falát, amely a műhelyben szerelésre váró autóra dőlt.

Azt egyelőre nem lehet tudni, hogy pontosan mekkora a kár - fűzte hozzá a BRFK sajtóügyeletese.

A robbanás személyi sérülést nem okozott és tűz sem keletkezett. A BRFK XIX. kerületi kapitánysága közveszélyokozás vétség gyanúja miatt indított eljárást - mondta Kormos Endre.

Hanganyag: Kálló Izabella

KAPCSOLÓDÓ HANG
Címlapról ajánljuk
Szakértő: 2025-ben jelentős drágulás jöhet a lakáspiacon

Szakértő: 2025-ben jelentős drágulás jöhet a lakáspiacon

Tovább gyorsíthatja az ingatlanok drágulását az a kormányzati bejelentés, amely szerint jövőre az önkéntes nyugdíjmegtakarításokat adómentesen lakáscélra lehet fordítani. A becslések szerint ez a lehetőség 300 milliárd forint extraforrást hozhat a lakáspiacra.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.10.07. hétfő, 18:00
Karácsony Gergely
Budapest főpolgármestere
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×