eur:
401.68
usd:
364.06
bux:
72649.8
2024. október 4. péntek Ferenc

Egy kutyáért megölte a fiát

Tíz év szigorított büntetőtáborban letöltendő szabadságvesztésre ítéltek egy férfit, aki 15 késszúrással megölte nevelt fiát, amiért az elaltattatta a kedvenc kutyáját.

Az eset a leningrádi területen lévő Kingiszepp városban történt. A fiú állatorvost hívott, és azt bízta meg az eb elaltatásával.

A nevelőapa bosszúból megszurkálta a fiút, aki a 15 döfés következtében a helyszínen meghalt.

Ezután az apa feldarabolta a holttestet, a darabokat zsákokba tette, s a zsákokat a város különböző pontjain rejtette el.

A sajtóközlemény szerint a bíróság tíz év büntetőtáborban letöltendő szabadságvesztésre ítélte a gyilkos mostohaapát, s a büntetés kiszabásánál figyelembe vette beismerő vallomását, valamint azt, hogy önként kiadta a megölt fiú fejét rejtő zsákot.

Címlapról ajánljuk
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.10.04. péntek, 18:00
Dezső Tamás
a Migrációkutató Intézet főigazgatója
Elfogadta a kormány a földhő hasznosítási koncepciót

Elfogadta a kormány a földhő hasznosítási koncepciót

Megjelent a csütörtökön véget ért kormányülés után a késő esti Magyar Közlönyben az a határozat, amely értelmében elfogadta a kormány a Nemzeti Földhő Hasznosítási Koncepciót. Erről is szó lesz a Portfolio jövő csütörtöki Energy Investment Forum konferencián, amelynek egyik nyitó előadója Lantos Csaba energiaügyi miniszter lesz, még nem késő regisztrálni itt.

EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×