eur:
397.98
usd:
359.8
bux:
0
2024. október 2. szerda Petra

Meztelen az elnök nője - nézze meg Ön is!

Újabban egy szupermodellel randevúzik Nicolas Sarkozy francia köztársasági elnök. A nemrégiben elvált államfő legújabb választottja az olasz Carla Bruni, akivel nemrégiben a francia Disneylandben randevúzott, a gyerekekkel együtt.

Mick Jagger, Eric Clapton, Nicolas Sarkozy - a három férfit egy olasz szupermodell köti össze, méghozzá Carla Bruni, akivel mindhárman kerültek már romantikus kapcsolatba.

A szombaton 40. születésnapját ünneplő olasz hölgyet az élelmes francia sajtó a Párizs melletti Disneylandben kapta lencsevégre a francia elnök társaságában - a randevúra természetesen mindkét fél magával vitte gyermekeit is.

Carla Bruninak Raphael Enthoven filozófiaprofesszortól van egy hatéves kisfia, Nicolas Sarkozy pedig a tízéves Louis édesapja.

A helyzet komolyságát jelzi, hogy már az államfő pártjából is megerősítették a sajtónak, hogy a pár "valóban nagyon közel áll egymáshoz". Az egyik fotós nem tartja kizártnak, hogy az elnök azért "mutatta be" új szerelmét a sajtónak és a közvéleménynek, hogy leállítsa a szerelmi életéről keringő pletykákat.

Míg Nicolas Sarkozy nem rejtőzködik a sajtó elől, elvált felesége, Cecilia Londonba költözött, hogy ne legyen szem előtt, és mert közös fiúkat, Louist a dél-kensingtoni Lycée Francais Charles de Gaulle-ba szeretné járatni. Az iskolát máris egy sor bírálat éri, mert felvették a fiút, holott általában évekkel korábban kell jelentkezni.

A szupermodellséggel gyakran együtt járnak az aktfotók is, melyekből ide kattintva tekinthet meg válogatást.

Címlapról ajánljuk
Izrael megtorolja az iráni rakétatámadást

Izrael megtorolja az iráni rakétatámadást

Válaszcsapást helyezett kilátásba a kedd este Izraelt ért iráni rakétatámadásra Benjámin Netanjahu izraeli miniszterelnök, és kudarcnak ítélte azt. Ugyanakkor Irán is figyelmeztette Izraelt, hogy tartózkodjon megtorló csapástól, mert súlyosabb válaszlépésre számíthat.

Akár karácsonyig is várhat az új kormányára Ausztria

Fennállása óta legnagyobb győzelmét aratta parlamenti választásokon Ausztriában a radikális jobboldali Osztrák Szabadságpárt (FPÖ), de az elemzők szerint először mégis a jelenlegi kancellár, a választáson vesztes Osztrák Néppárt elnöke, Karl Nehammer kaphat kormányalakítási megbízást az államfőtől.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.10.02. szerda, 18:00
Kiss J. László
a Budapesti Corvinus Egyetem tanára
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×