eur:
397.9
usd:
359.42
bux:
74189.72
2024. október 2. szerda Petra

Vezetéssel védekezett a szenilitás ellen a százéves aggastyán

A vezetés segít leküzdeni a szenilitását - védekezett a rendőrök előtt az a 100 esztendős japán férfi, akit az egyenruhások akkor kaptak el, amikor jogosítvány nélkül ült a volán mögé.

Letartóztattak a rendőrök egy Szendaiban élő, 100 esztendős japán nyugdíjast: az egyenruhások azért eredtek a férfi után, mert az autójával elsodorta egy kisfiú esernyőjét.

Amikor a rendőrök kikérdezték az idős sofőrt, kiderült, hogy annak jogosítványát egy augusztusi cserbenhagyásos baleset miatt bevonták.

Az aggastyán november 21-én, jogosítvány nélkül vezetve újabb balesetet okozott. Akkor is kikérdezték a rendőrök, ez azonban nem tartotta vissza attól, hogy újra autóba üljön.

"Amikor vezetek, ideges leszek, ettől elmúlik a szenilitásom" - mondta legutóbbi lebukását követően az idős férfi a rendőröknek. Egyúttal azt is megígérte, hogy többé nem vezet majd jogosítvány nélkül

A rendőrök, korára való tekintettel, szabadon engedték a magányosan élő idős férfit, aki leginkább akkor használta az autóját, amikor bevásárolni indult.

"Ha nem lenne autóm, nem jutnék el sehová; a túlélés miatt vezetek" - magyarázta az aggastyán.

Címlapról ajánljuk
Irán masszív rakétacsapást hajtott végre Izrael ellen, Washington beavatkozhat
Tudósítónktól

Irán masszív rakétacsapást hajtott végre Izrael ellen, Washington beavatkozhat

Órákkal azután, hogy az izraeli hadsereg „korlátozott” invázióba kezdett Libanonban, megjött Teherán bosszúja Haszan Naszrallah Hezbollah-vezér likvidálására: közel kétszáz ballisztikus rakétát lőttek ki Izraelre. Tel-Aviv egy külvárosában közben két fegyveres támadó lelőtt több embert.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.10.02. szerda, 18:00
Kiss J. László
a Budapesti Corvinus Egyetem tanára
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×