eur:
397.9
usd:
359.42
bux:
74189.72
2024. október 2. szerda Petra

Sorozatban harmadszor nyert a Karib-tenger kalózainak sztárja

Minden oka megvan Johnny Deppnek arra, hogy boldog legyen a karácsonya: nem elég, hogy Golden Globe díjra jelölték, de őt választották a világ legjobb autogram-adó sztárjának is - sorozatban harmadszor.

A Karib-tenger kalózai és a Sweeney Todd sztárját egymás után harmadszor választotta meg a legbarátságosabb sztárnak az Autograph magazin, amely minden évben összeállítja az autogramgyűjtők szemszögéből legjobb és legrosszabb hollywoodi sztárok listáját.

Depp azért nyert az idén is, mert változatlanul szívesen ad autogramot; szinte nem fordul vele elő, hogy elutasítaná a rajongók kérését. "Szeret beszélgetni, ismerkedni a rajongóival autogramadás közben, és ha van ideje, több papírt is szívesen aláír" - lelkesedett a magazin decemberi számában Anthony Risi New York-i autogram "kereskedő".

Deppet a tizes listán Matt Damon, George Clooney, Jack Nicholson, Rosario Dawson, John Travolta, Katherine Heigl, Jay Leno, Dakota Fanning és Russell Crowe követi - ő egyébként tavaly még a legrosszabbak között szerepelt.

Utóbbiak listáját az idén Will Ferrell vezeti, utána Tobey Maguire, Joaquin Phoenix, William Shatner és Renée Zellweger következik.

Címlapról ajánljuk
Irán masszív rakétacsapást hajtott végre Izrael ellen, Washington beavatkozhat
Tudósítónktól

Irán masszív rakétacsapást hajtott végre Izrael ellen, Washington beavatkozhat

Órákkal azután, hogy az izraeli hadsereg „korlátozott” invázióba kezdett Libanonban, megjött Teherán bosszúja Haszan Naszrallah Hezbollah-vezér likvidálására: közel kétszáz ballisztikus rakétát lőttek ki Izraelre. Tel-Aviv egy külvárosában közben két fegyveres támadó lelőtt több embert.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.10.02. szerda, 18:00
Kiss J. László
a Budapesti Corvinus Egyetem tanára
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×