eur:
397.78
usd:
359.25
bux:
74189.72
2024. október 2. szerda Petra

Bezárták az ajtót Robbie Williams előtt

Nincs helye Robbie Williamsnek a Take That jövőjében - jelentette ki az együttes frontembere, Gary Barlow. A 2005-ben újra összeállt fiúbanda eddig várt az énekes visszatérésére.

Robbie Williams nem fog a Take That-hez csatlakozni - nyilatkozta Gary Barlow a Big Issue című brit magazinnak.

Véleményét osztja az együttes másik tagja Mark Owen is, aki elmesélte: amikor meghívták az énekest, hogy dolgozzon együtt a bandával, úgy döntött, inkább "megsétáltatja a kutyáját".

A csapat tagjai Robbie Williams visszautasítása ellenére mindeddig fenntartották számára a helyet. Azt mondták: az ajtó midig nyitva áll az énekes előtt.

Egyszer fenn...

Amióta az együttes 2005-ben újra összeállt, egyre nagyobb sikereket ér el: több daluk is a slágerlisták élén landolt, új albumukhoz kapcsolódó turnéjuk állomásain pedig teltház előtt játszottak.

Robbie Williamsnek ugyanakkor hátat fordított Fortuna: legutóbbi lemeze, a Rudebox nem nyerte meg a kritikusok tetszését, és a rajongók sincsenek oda érte.

Az énekest a Brit Awards-on sem díjazták, míg a Take That visszatérő dalával, a Patience-szel elnyerte a legjobb számnak járó elismerést.

Robbie Williams 1995-ben döntött úgy, hogy kilép a Take Thatből és szólókarrierbe kezd. A hírek szerint azért határozott így, mert megromlott a kapcsolata Gary Barlow-val.

Címlapról ajánljuk
Irán masszív rakétacsapást hajtott végre Izrael ellen, Washington beavatkozhat
Tudósítónktól

Irán masszív rakétacsapást hajtott végre Izrael ellen, Washington beavatkozhat

Órákkal azután, hogy az izraeli hadsereg „korlátozott” invázióba kezdett Libanonban, megjött Teherán bosszúja Haszan Naszrallah Hezbollah-vezér likvidálására: közel kétszáz ballisztikus rakétát lőttek ki Izraelre. Tel-Aviv egy külvárosában közben két fegyveres támadó lelőtt több embert.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.10.02. szerda, 18:00
Kiss J. László
a Budapesti Corvinus Egyetem tanára
Új mélyponton is járt a forint az iráni támadás hírére

Új mélyponton is járt a forint az iráni támadás hírére

Az elmúlt napok sorozatos forintgyengülése folytatódott kedden is. A kora délutáni órákban a forint 398 felett az euróval szemben, ami új kéthavi forintmélypont. Ebben a Fed-elnök lassabb kamatvágásra utaló tegnapi beszéde, a dollár határozott erősödése, és az is szerepet játszik, hogy a Fehér Ház információi szerint Irán rövidesen ballisztikus rakétákkal fogja megtámadni Izraelt. A dollár ereje miatt a dollár/forint jegyzések 360-ig ugrottak, ami új egyhavi forintmélypontot jelent.

EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×