eur:
397.62
usd:
358.4
bux:
74128.79
2024. október 1. kedd Malvin

Az első emeletbe csapódott az autó - nézze meg!

Több mint huszonöt métert repült egy személyautó, majd egy lakás első emeletébe csapódott az angliai Peterborough-ban.

A Volvo egy fának ment neki, ezután emelkedett a levegőbe, majd a röppálya végén mintegy 4,5 méteres magasságban csapódott be a 19 éves Laura Stevens lakásába, aki csak néhány másodperccel korábban hagyta el a szobát, amely megállította az autót. (A balesetről készült képet megnézheti a Daily Mail oldalán.)

A sofőrt, a 31 éves John Gordont csak több mint félórányi munka után sikerült kiszabadítani, de később belehalt a sérüléseibe. Kilencéves fia megúszta néhány vágással és zúzódással.

A szakembereknek ezután még három órájukba telt, míg az autót kiszedték az épületből.

A szombati baleset után a szomszédnak és egy arra járó rohammentőnek még a házon belül sikerült kiszabadítani a kisfiút, apját a tűzoltók vágták ki a roncsból.

A házban lakó fiatal lány anyja elmondta: Laura nagyon szerencsés, hogy életben maradt, mert ha néhány másodperccel tovább marad a szobában, ő is meghal.

A helyi tűzoltóság munkatársa elmondta: korábban is volt dolguk épületekbe fúródott autókkal, de az első emeletbe csapódottal még nem.

Címlapról ajánljuk

"Libanon az ország történetének egyik legveszélyesebb szakaszába ért"

Heves összecsapások folynak az izraeli hadsereg egyik hadosztálya és a Hezbollah között Dél-Libanonban. Megszólalt az országába való izraeli behatolásról Nadzsib Mikati kormányfő.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.10.01. kedd, 18:00
Csató Gábor
az Országos Mentőszolgálat főigazgatója
Betört Libanonba az izraeli hadsereg, dübörög az Északi Nyilak hadművelet - Híreink a közel-keleti konfliktusról kedden

Betört Libanonba az izraeli hadsereg, dübörög az Északi Nyilak hadművelet - Híreink a közel-keleti konfliktusról kedden

Magyar idő szerint este kilenckor elkezdte megdolgozni az izraeli tüzérség Libanon határ menti területeit. Az Egyesült Államokkal történő egyeztetést követően Jeruzsálem bejelentette, hogy a korábbi elvárásokkal ellentétben nem fogják megszállva tartani Libanon déli részét, "mindössze" a Hamász infrastruktúráját semmisítik meg. A libanoni reguláris erők már a támadás előtt visszavonultak, a nemzetközi közösség több tagja pedig még most is fegyvernyugvásra szólít fel. Hajnalban bejelentette Jeruzsálem, hogy betörtek Libanonba az izraeli katonák. Cikkünk folyamatosan frissül Izrael libanoni inváziójának legfontosabb híreivel.

EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×