eur:
397.19
usd:
357.57
bux:
74102.13
2024. október 1. kedd Malvin

Agyonszurkálták társukat a 13 éves gyerekek

Nagy-Britanniában pénteken ismét fiatalkorúak ölték meg az egyik társukat. A fiú, miután leszúrták, vasárnap a kórházban belehalt a sérüléseibe. Londonban idén már több mint húsz gyermek lett gyilkosság áldozata.

A London külvárosában lévő Essex rendőrsége egy 13 és egy 14 éves gyermeket gyanúsít a szintnén 14 éves Jack Large meggyilkolásával. A fiatalok péntek este az utcán vitatkoztak össze, amelynek az lett a vége, hogy a fiú hátát és a fejét is megszúrta a másik két fiatal.

Nagy-Britanniában nem csak a gyermekekkel szemben, késsel, pisztollyal vagy más fegyverrel elkövetett gyilkosságok száma emelkedik, hanem a fiatalkorúak által elkövetett erőszakos bűncselekmények is egyre gyakrabban fordulnak elő.

Jack Large a szülei mellett halt meg vasárnap a kórházban. Az ügy kapcsán számos kritika éri a rendőrséget, a fiút ugyanis egy rendőrőrs közelében szúrták meg, az irodában azonban akkor senki sem volt. A rokonok azt állítják: a rendőrség nem tudta megvédeni a gyermeküket, és Jack még mindig élne, ha az őrs üzemelt volna.

A rendőrök azonban azzal védekeznek, hogy a létesítmény nem valódi rendőrőrs, mindössze a környékbeli kapitányságok számára nyújt adminisztratív segítséget.

Címlapról ajánljuk
Kövér László Orbán Balázsról, a Tisza Pártról és a jegybankelnök megválasztásáról

Kövér László Orbán Balázsról, a Tisza Pártról és a jegybankelnök megválasztásáról

Aki államtitkári pozíciót tölt be, az ne kezdjen el értelmiségi módon viselkedni és okoskodni, mert hibát követ el, vagy ha nem is követ el hibát, de megkeresik benne azt a lehetőséget, hogy ellene fordítsák azt, amit mondott – mondta Kövér László, az Országgyűlés és a Fidesz országos választmányának elnöke az InfoRádió Aréna című műsorában. Beszélt a költségvetés elfogadásának várható időpontjáról, a leendő jegybank elnök személyéről, az amerikai elnökválasztásról és az Európai Unió és Magyarország jövőbeni kapcsolatáról is.

"Libanon az ország történetének egyik legveszélyesebb szakaszába ért"

Heves összecsapások folynak az izraeli hadsereg egyik hadosztálya és a Hezbollah között Dél-Libanonban. Megszólalt az országába való izraeli behatolásról Nadzsib Mikati kormányfő.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.10.01. kedd, 18:00
Csató Gábor
az Országos Mentőszolgálat főigazgatója
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×