eur:
397.24
usd:
357.75
bux:
74085.56
2024. október 1. kedd Malvin

Szűzanyás pendrive, motorozó Jézus és más karácsonyi giccsek - nézze meg!

Áttetsző, világítós Szűz Mária-pendrive, motorozó Jézus, bibliának álcázott laposüveg. Csak néhány azon giccses tárgyak közül, amelyek beszerezhetők az adventi időszakban. Nézze meg a BBC összeállítását!

A Ship of Fools, (Bolondok hajója) nevű szatirikus online keresztény közösségi oldal idén is összeállította a karácsonyi giccsek listáját.

Ezek között találhatunk focizó vagy motorozó Jézus-figurát, sőt, azoknak sem kell aggódniuk, akik attól tartanának, hogy nem elég szentséges a pirítósuk. Beszerezhető ugyanis egy olyan konyhai eszközt is, amelynek segítségével Szűz Máriát ábrázoló pirítóst készíthetünk magunknak.

Megvásárolható a "szent tanga" is, amelyet szintén Szűz Mária és a kis Jézus díszít.

A furcsaságok között szerepeltetnek egy bibliának álcázott dobozkát, amelyben elrejthető egy laposüveg, sőt, összeállításukból kiderül, hogy modern korunkban már a pendrive-készítőket is megihlette Szűz Mária. Legújabb világítós terméküket ugyanis róla mintázták.

A pápa kölnije

Ha a keresztények nem tudnák, hogy milyen parfümöt válasszanak, eligazítást kaphatnak, hiszen már nem csak Naomi Campbell vagy más híresség dobta piacra termékét: a pápa kölnije is kapható, amelyről azt állítják, hogy az 1878-ban elhunyt IX. Pius pápa kedvenc illatformulája alapján készült.

Az egyik legviccesebb termék az a Rómában nyomott falinaptár, amelynek hiányosan öltözött modelljei koporsók előtt pózolnak. Szintén elgondolkodtató az a játékmackó, amelynek hátán egy kizippzározható "urna" van, amelyben egy külön eszköz áll a rendelkezésünkre, hogy elhamvasztott szerettünk földi maradványait őrizgessük benne.

Ha látni akarja a giccseket, kattintson ide.

Címlapról ajánljuk
Kövér László Orbán Balázsról, a Tisza Pártról és a jegybankelnök megválasztásáról

Kövér László Orbán Balázsról, a Tisza Pártról és a jegybankelnök megválasztásáról

Aki államtitkári pozíciót tölt be, az ne kezdjen el értelmiségi módon viselkedni és okoskodni, mert hibát követ el, vagy ha nem is követ el hibát, de megkeresik benne azt a lehetőséget, hogy ellene fordítsák azt, amit mondott – mondta Kövér László, az Országgyűlés és a Fidesz országos választmányának elnöke az InfoRádió Aréna című műsorában. Beszélt a költségvetés elfogadásának várható időpontjáról, a leendő jegybank elnök személyéről, az amerikai elnökválasztásról és az Európai Unió és Magyarország jövőbeni kapcsolatáról is.

"Libanon az ország történetének egyik legveszélyesebb szakaszába ért"

Heves összecsapások folynak az izraeli hadsereg egyik hadosztálya és a Hezbollah között Dél-Libanonban, miután Izrael kedd hajnalban a határt átlépve "korlátozott hadműveletet" indított a síita milícia infrastruktúrájának felszámolására, hogy ne támadhassa az észak-izraeli településeket - közölte az izraeli hadsereg (IDF).
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.10.01. kedd, 18:00
Csató Gábor
az Országos Mentőszolgálat főigazgatója
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×