eur:
397.26
usd:
356.82
bux:
73896.18
2024. október 1. kedd Malvin

Ismét összeáll a mikrofonfejű banda

Ismét összeáll egy legendás zenekar. Ezúttal a Jackson Five döntött úgy: jövőre koncertkörútra indul - minderről az egyik fivér, Jermaine számolt be.

A koncertkörúton várhatóan részt vesz Michael is. Az időpontról még egyeztetnek, de a turné feltehetően 2008-ra esik majd.

A csapat az utolsó koncertjét The Jacksons néven, hat taggal, 1984-ben tartotta, Victory című albumuk bemutatásával.

Michael Jackson azonban akkor már megjelentette Thriller című szólóalbumát, amely hatalmas sikert aratott, és világszerte több millió példányt adtak el belőle. Az akkorra sztárrá váló családtag így elég kelletlenül vett részt a turnén. Az utolsó állomáson el is árulta a közönségnek, hogy elhagyja a bandát.

Az együttes visszatéréséről évek óta keringenek pletykák. A turnét azonban a Jacko elleni, gyermekbántalmazási per miatt el kellett halasztani.

Jermaine arra a kérdésre, hogy Michael is részt vesz-e a turnén, azt felelte: részt kell vennie, hiszen ő is jelen volt a megbeszéléseken. A zenész arra is utalt, hogy egy újdonsággal is előállnak majd, említést tett ugyanis arról, hogy jelenleg stúdióban dolgoznak.

A Jackson testvérek - Tito, Marlon, Jackie, Jermaine, Michael és Randy - a '70-es években voltak világszerte sikeresek.

Címlapról ajánljuk
Kerékpáros-vb-t rendezne Magyarország – így reagált a nemzetközi szövetség

Kerékpáros-vb-t rendezne Magyarország – így reagált a nemzetközi szövetség

A Magyar Kerékpáros Szövetség elnöke a múlt heti, zürichi éves kongresszuson jelezte a nemzetközi szövetségnek, hogy hazánk országúti világbajnokságot rendezne, sőt más szakágak világversenyeinek idehozatala is szóba jöhet. Az egyre sikeresebb Tour de Hongrie révén az infrastruktúra adott, Schneller Domonkos az InfoRádióban elmondta, hogy milyen egyéb feltételeknek kellene még teljesülniük ahhoz, hogy az álom valósággá váljon.

Orbán Viktor: ha baj van, a magyarok példásan összefognak, ebből kéne valamit átmenteni a békeidőkre

A miniszterelnök beszéde nyitja meg az Országgyűlés őszi ülésszakát. Szólt az árvízi védekezésről, a gyermekeket érintő nyári intézkedésekről is. A gazdasági semlegesség politikáját kell felépíteni szerinte, nem szabad egyik blokk mögé sem beállni.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.10.01. kedd, 18:00
Csató Gábor
az Országos Mentőszolgálat főigazgatója
Indul az izraeli offenzíva, végóráit éli a Hezbollah? - Híreink Izrael libanoni inváziójáról

Indul az izraeli offenzíva, végóráit éli a Hezbollah? - Híreink Izrael libanoni inváziójáról

Magyar idő szerint este kilenckor elkezdte megdolgozni az izraeli tüzérség Libanon határ menti területeit. Az Egyesült Államokkal történő egyeztetést követően Jeruzsálem bejelentette, hogy a korábbi elvárásokkal ellentétben nem fogják megszállva tartani Libanon déli részét, "mindössze" a Hamász infrastruktúráját semmisítik meg. A libanoni reguláris erők már a támadás előtt visszavonultak, a nemzetközi közösség több tagja pedig még most is fegyvernyugvásra szólít fel. Cikkünk folyamatosan frissül Izrael libanoni inváziójának legfontosabb híreivel.

EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×