eur:
397.07
usd:
356.56
bux:
73896.18
2024. október 1. kedd Malvin

Diana-ügy: "Nem tapasztaltam az állapotosság semmi jelét"

Diana nem volt terhes az 1997-es baleset idején - jelentette ki egy patológus a halálos karambol körülményeit vizsgáló esküdtszék előtt.

Robert Chapman az esküdtszék hétfői ülésén kijelentette, hogy nem tapasztalta az állapotosság semmilyen jelét Diana hercegnő holttestének boncolásakor.

A patológus hozzátette, hogy a méhen és petefészken három hétig nem láthatóak a terhesség jelei, vagyis elképzelhető, hogy a hercegnő tíz évvel ezelőtti halálakor három hétnél nem régebb óta várandós volt.

Diana barátjának, Dodi Fayednek az apja, Mohamed Al Fayed továbbra is azt állítja, hogy a hercegnő terhes volt fia gyermekével, és ezért a brit titkosszolgálatok ölették meg.

A bírósági meghallgatáson elhangzott, hogy Diana nem fogyasztott alkoholt a halála előtti órákban, de barátja, Dodi Fayed igen.

Richard Chapman tanúskodását ketten megzavarták, akik összeesküvésről kiabáltak a bíróság épületében, de hamar kivezették őket.

Az esküdtszék vizsgálata hat hónapig tart, és a költség várhatóan eléri a 10 millió fontot.

A 36 éves Diana hercegnő és a 42 éves Dodi Fayed 1997 augusztusában egy párizsi alagútban csapódott falnak autójával.

A francia és a brit rendőrség vizsgálata is azt állapította meg, hogy Henri Paul ittasan ült a volán mögé, és ez okozta a tragédiát.

Címlapról ajánljuk
Kerékpáros-vb-t rendezne Magyarország – így reagált a nemzetközi szövetség

Kerékpáros-vb-t rendezne Magyarország – így reagált a nemzetközi szövetség

A Magyar Kerékpáros Szövetség elnöke a múlt heti, zürichi éves kongresszuson jelezte a nemzetközi szövetségnek, hogy hazánk országúti világbajnokságot rendezne, sőt más szakágak világversenyeinek idehozatala is szóba jöhet. Az egyre sikeresebb Tour de Hongrie révén az infrastruktúra adott, Schneller Domonkos az InfoRádióban elmondta, hogy milyen egyéb feltételeknek kellene még teljesülniük ahhoz, hogy az álom valósággá váljon.

Orbán Viktor: ha baj van, a magyarok példásan összefognak, ebből kéne valamit átmenteni a békeidőkre

A miniszterelnök beszéde nyitja meg az Országgyűlés őszi ülésszakát. Szólt az árvízi védekezésről, a gyermekeket érintő nyári intézkedésekről is. A gazdasági semlegesség politikáját kell felépíteni szerinte, nem szabad egyik blokk mögé sem beállni.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.10.01. kedd, 18:00
Csató Gábor
az Országos Mentőszolgálat főigazgatója
Indul az izraeli offenzíva, végóráit éli a Hezbollah? - Híreink Izrael libanoni inváziójáról

Indul az izraeli offenzíva, végóráit éli a Hezbollah? - Híreink Izrael libanoni inváziójáról

Magyar idő szerint este kilenckor elkezdte megdolgozni az izraeli tüzérség Libanon határ menti területeit. Az Egyesült Államokkal történő egyeztetést követően Jeruzsálem bejelentette, hogy a korábbi elvárásokkal ellentétben nem fogják megszállva tartani Libanon déli részét, "mindössze" a Hamász infrastruktúráját semmisítik meg. A libanoni reguláris erők már a támadás előtt visszavonultak, a nemzetközi közösség több tagja pedig még most is fegyvernyugvásra szólít fel. Cikkünk folyamatosan frissül Izrael libanoni inváziójának legfontosabb híreivel.

EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×