eur:
396.82
usd:
355.63
bux:
74510.83
2024. szeptember 30. hétfő Jeromos

Saját szétroncsolódását írta meg a rocksztár

Nyilvánosságra került Pete Doherty elvonókúrán írt naplója, amelyben szembenéz drogfüggőségének következményeivel. A szöveg részleteit a rocksztár egyik barátja hozta nyilvánosságra, akit teljesen megdöbbentett, hogy a Babyshambles frontembere ismét belőtte magát.

A naplóban Pete Doherty szembenéz azzal, hogy meghalhat vagy megőrülhet, ha nem hagy fel a heroin és a crack fogyasztásával, és a drogok miatt ment tönkre kapcsolata négyéves kislányával is.

"Ha nem függnék a kémiai anyagoktól, az életem hihetetlenül kezelhető lenne. Se börtön, se elvonókúra, normális barátságok és jövedelmező, tiszteletre méltó karrier. Házam, jogosítványom és jobb megítélésem lenne" - írta magának Kate Moss szupermodell korábbi barátja.

A zenész szembenézett azzal, hogy ha nem teszi le a kábítószert, különösen a cracket és a heroint, akkor valószínűleg meghal, tönkre megy, megőrül vagy végleg intézetbe zárják.

"Jó úton haladok mind a négy felé" - állapította meg a rocker.

A Pete Doherty sorsát nyomon követőket ugyanakkor talán meg sem lepte, hogy a múlt héten megjelent egy fénykép, amelyen a zenész - már az elvonókúra után - éppen belövi magát.

Címlapról ajánljuk
Történelmi győzelem küszöbén az Osztrák Szabadságpárt

Történelmi győzelem küszöbén az Osztrák Szabadságpárt

A hivatalos előrejelzések szerint történelmi győzelmet aratott a vasárnapi osztrák parlamenti választáson az illegális bevándorlás ellen harcot hirdető radikális jobboldali Osztrák Szabadságpárt (FPÖ). Az eddig összeszámolt szavazatokon alapuló adatok szerint a Szabadságpárt korábban még nem szerepelt olyan jól, mint most.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.09.30. hétfő, 18:00
Kövér László
az Országgyűlés elnöke
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×