eur:
396.86
usd:
355.54
bux:
0
2024. szeptember 30. hétfő Jeromos

Karácsonyi roham: egymásnak feszült a két nagy visszatérő

A brit lemezpiacon megkezdődött a karácsony előtti hajtás. Két újra összeállt banda versenyez egymással a rajongók kegyeiért: a rocktörténelem egyik legendája, a Led Zeppelin, és a kilencvenes évek egyik legsikeresebb popegyüttese, a Spice Girls.

Hétfőn került a boltokba a Led Zeppelin 24 számos válogatásalbuma, a Mothership, amelynek tartalmát már az internetről is le lehet tölteni, december 10-én pedig visszatér a színpadra a legenda a londoni O2 Arenában.

A zenekar minden bizonnyal csupán egyetlen alkalomra áll össze újra kiadójuk, az Atlantic Records alapítója, Ahmet Ertegün tiszteletére, aki 2006-ban halt meg, miután elesett egy Rolling Stones-koncerten. Õ volt az, aki 1968-ban leszerződtette a bandát.

A koncertre kisorsolják a belépőket azok között, akik korábban regisztráltak a szervező portálján: nagyjából egymillióan tették próbára szerencséjüket, ennyien akartak bejutni a mindössze 200 ezer fő befogadására képes arénába.

A gyerekek a Spice Girlsszel nosztalgiáznak

Míg a szülők a Led Zeppelinnel, gyerekeik a Spice Girlsszel nosztalgiázhatnak: a lánybanda első Greatest Hits lemeze, amelyen két új szám is szerepel, ugyancsak hétfőn jelent meg.

A lányok hamarosan egy 39 állomásos turnéra indulnak, amellyel, ha minden helyszínen telt ház lesz, 32 millió fontot kereshetnek, és ugyanennyit hozhatnak számukra az eladásra váró ajándéktárgyak is.

A Spice Girls nemrégiben két új, nagy összegű szerződést kötött, az egyiket a Tescóval, a másikat a Victoria's Secret fehérneműcéggel, albumukból pedig az előzetes várakozások szerint 5 millió darab kel majd el világszerte, ami újabb 100 millió fontot hozhat a konyhára.

Már csupán hat hét van hátra karácsonyig, ennyit kell várni, hogy kiderüljön, melyik visszatérőnek sikerül mélyebben "belenyúlni" a rajongók zsebébe.

Címlapról ajánljuk
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.09.30. hétfő, 18:00
Kövér László
az Országgyűlés elnöke
Óriási energetikai pályázat indul ősszel: itt a kormány új terve

Óriási energetikai pályázat indul ősszel: itt a kormány új terve

A közelmúltban társadalmi egyeztetésre került egy új rendelettervezet, amely jelentős változásokat hozhat a távhőrendszerek működésében Magyarországon. A rendelet célja a megújuló energiaforrások, mint a geotermia és a biomassza, nagyobb arányú bevonása a távhőtermelésbe, csökkentve ezzel a földgázfüggőséget és a költségeket. Az állami és önkormányzati intézményeket érintő hődíjak csökkentése mellett a távhőszolgáltatók nyereségrátájának növelése is szerepel az Energiaügyi Minisztérium terveiben, amely hozzájárulhat az új beruházások megvalósulásának elősegítéséhez – nyilatkozta Steiner Attila energetikáért és klímapolitikáért felelős államtitkár a távhőrendszereket érintő változtatásokról a Portfolio-nak.

EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×