eur:
396.84
usd:
355.48
bux:
74510.83
2024. szeptember 29. vasárnap Mihály

Gyermeket vár a sztárszínésznő és a popdíva

Az Oscar-díjat Cate Blanchett és a popcsillag, Christina Aguilera is gyermeket vár. Mindketten nagyon várják a babát, de hogy karrierjüket ez hogyan befolyásolja, arról ellentmondó elveket vallanak.

Blanchett nemrég elmondta, hogy áprilisra várja a bébit. Aguilera pedig valamikor a jövő év elején vág bele az anyaságba.

A 26 éves énekesnő azonban egyből hozzátette: ez nem azt jelenti, hogy feladná karrierjét. Arra vágyik, hogy egyensúlyt teremtsen a munkája és a gyermeknevelés között.

A 38 éves színésznő már két fiúnak életet adott, de többször hangsúlyozta: nagyon vágyik még egy kicsire. Cate Blanchett miután lezajlott legújabb filmjének, az Elizabeth: The Golden Age című alkotásnak a bemutatója, hazatér Ausztráliába, ahol együtt lehet családjával.

Címlapról ajánljuk
Történelmi győzelem küszöbén az Osztrák Szabadságpárt - Nagy vesztes a kancellár párja

Történelmi győzelem küszöbén az Osztrák Szabadságpárt - Nagy vesztes a kancellár párja

A hivatalos előrejelzések szerint történelmi győzelmet aratott a vasárnapi osztrák parlamenti választáson az illegális bevándorlás ellen harcot hirdető radikális jobboldali Osztrák Szabadságpárt (FPÖ). A belügyminisztérium által közzétett, az eddig összeszámolt szavazatokon alapuló adatok szerint a Szabadságpárt korábban még nem szerepelt olyan jól, mint most. Ugyanakkor a legnagyobb vesztes Karl Nehammer kancellár pártja, az Osztrák Néppárt (ÖVP). Végeredmény késő estére várható.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.09.30. hétfő, 18:00
Kövér László
az Országgyűlés elnöke
EZT OLVASTA MÁR?
×
2024. szeptember 22. 16:09
×
×
×
×