eur:
396.84
usd:
355.48
bux:
74510.83
2024. szeptember 29. vasárnap Mihály

"Imádta az életet, a nőket és a drogokat"

A nyolcvanas évek meghatározó popzenekara volt a Duran Duran, amely az utóbbi években ismét a slágerlisták élén szerepelt. Az együttesnek novemberben jelenik meg az új albuma, melyen elkészítésében Justin Timberlake és Timbaland is szerepelt. A lemez kapcsán adott interjút a The Sun brit bulvárlapnak az énekes Simon Le Bon.

Az elmúlt évek egyik legjobb lemezének tartja a The Sun a Duran Duran megjelenés előtt álló albumát, melynek készítésében napjaink egyik legnagyobb férfisztárja, Justin Timberlake és Timbaland is részt vett.

Az együttes énekese, Simon Le Bon a lapnak adott interjúban beszélt a mai popvilágról is, többek között a rendkívül tehetségesnek tartott, ám kábítószeres botrányai miatt nehéz helyzetben lévő Amy Winehouse-ról is.

"Bármilyen kábítószeres balhé azt eredményezheti, hogy kitiltanak Amerikából, márpedig Amy-ben meg van a lehetőség, hogy hatalmas sikert arasson ott is. Ez az ő ideje, az ő pillanata és utálnám látni, hogy elpazarolja" - vélekedett Simon Le Bon az énekesnőről.

A Duran Duran frontembere nem titkolta, hogy a maguk idejében ők is nyúltak kábítószerekhez (John Taylor basszusgitáros például kokainfüggő volt), de mint mondta, arra mindig vigyáztak, hogy ezt ne nyilvánosan tegyék.

Simon Le Bont személyes tragédiák is érték a kábítószerek miatt, hiszen egyik legjobb barátja a szenvedélybeteg INXS énekes, Michael Hutchence is emiatt vesztette életét (felakasztva találták meg egy hotelszobában).

"Egy percig sem hittem, hogy Michael öngyilkos lett. Pár évvel a halála előtt hónapokig együtt laktam vele, és imádta az életet, a nőket és a kábítószereket. Teljes életet élt - ki van zárva, hogy véget akart volna vetni neki" - mondta Simon Le Bon.

A Duran Duran énekese manapság már egészséges életet él, vegetáriánus és sokat sportol.

Az együttes legközelebb jövő héten lép fel élőben, amikor a New York-i Broadwayen adnak kilenc koncertet, új albumukat (Red Carpet Massacre) reklámozandó.

Címlapról ajánljuk
Már megint nyílik a vagyoni olló: lemaradnak a világ szegényei

Már megint nyílik a vagyoni olló: lemaradnak a világ szegényei

Az utóbbi tíz évben leállt a világ szegényebb országainak felzárkózása. Azaz, lassabban haladnak a jólét felé, mint ahogy a gazdagok gazdagodnak. Pedig, a 90-es évek közepétől húsz éven át éppenséggel visszaszorulóban volt a szegénység és javultak a mutatók. A folyamat azonban körülbelül tíz éve elakadt – írja az Economist magazin.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.09.30. hétfő, 18:00
Kövér László
az Országgyűlés elnöke
EZT OLVASTA MÁR?
×
2024. szeptember 22. 16:09
×
×
×
×