eur:
396.84
usd:
355.48
bux:
74510.83
2024. szeptember 29. vasárnap Mihály

Kidobták a következő Bond-filmből a kábítószeres sztárt

Már nem Amy Winehouse a legesélyesebb jelölt a következő James Bond-film főcímdalának eléneklésére - értesült a The News of the World brit bulvárlap. A döntés előzménye alighanem az énekesnő finoman szólva is kaotikus, kábítószerrel és alkohollal terhelt életmódja lehet.

Már nem számolnak a következő James Bond-film producerei Amy Winehouse-szal - értesült a The News of the World brit bulvárlap, amely szerint a zaklatott magánéletű énekesnő helyett az X Factor tehetségkutató győztese, Leona Lewis lehet a befutó.

A hagyományosan hatalmas presztízst jelentő felkérés (az elődök között megtalálható Sir Paul McCartney, Tina Turner, Sheryl Crow, Madonna, a Duran Duran és még sorolhatnánk) várható elmulasztása az egyik első igen komoly figyelmeztető jel lehet Amy Winehouse számára azzal kapcsolatban, hogy könnyen félrecsúszhat ígéretesen indult karrierje.

A lehetséges utód, Leona Lewis magánélete nyugodtabb, mint vetélytársnőjéért és a szakmai sikerek sem kerülik el, hiszen Bleeding Love című dala jelenleg is a slágerlisták csúcsait ostromolja.


"Remélem a legjobbakat" - hangzott az énekesnő szűkszavú kommentárja a hír hallatán.

A legutóbbi James Bond-film (melyben a címszerepben Pierce Brosnan helyét Daniel Craig vette át), a Casino Royale címzenéjét Chris Cornell adta elő, akinek hatalmas sikert aratott bemutatkozó lemeze is.

Címlapról ajánljuk
Már megint nyílik a vagyoni olló: lemaradnak a világ szegényei

Már megint nyílik a vagyoni olló: lemaradnak a világ szegényei

Az utóbbi tíz évben leállt a világ szegényebb országainak felzárkózása. Azaz, lassabban haladnak a jólét felé, mint ahogy a gazdagok gazdagodnak. Pedig, a 90-es évek közepétől húsz éven át éppenséggel visszaszorulóban volt a szegénység és javultak a mutatók. A folyamat azonban körülbelül tíz éve elakadt – írja az Economist magazin.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.09.30. hétfő, 18:00
Kövér László
az Országgyűlés elnöke
EZT OLVASTA MÁR?
×
2024. szeptember 22. 16:09
×
×
×
×