eur:
396.84
usd:
355.48
bux:
74510.83
2024. szeptember 29. vasárnap Mihály

Borzalmas titkok Britney Spears életéből

Saját bevallása szerint állandó rettegésben él Kevin Federline, aki attól tart, hogy volt felesége, Britney Spears öngyilkos lesz és megöli gyermekeiket is. A férfi szerint a kábítószerfüggő énekes hangulatváltozásai olyan méreteket öltöttek, hogy már ön- és közveszélyesnek számít.

A szintén nem szűzies életmódjáról ismert Kevin Federline attól fél, hogy volt felesége, és gyermekeik anyja, Britney Spears egy nap megöli magát és a gyerekeket.

"Minden kapcsolatát elveszítette a valósággal, pokollá teszi a gyerekek életét. Hangulatváltozásai annyira szélsőségesek, hogy állandóan attól rettegek: egy nap megszólal a telefon, és közlik, hogy megölte magát" - nyilatkozta Kevin Federline.

A férfi - aki jelenleg is harcol a gyerekek elhelyezési jogáért - azt mondja: azért nem hagyhatja volt feleségénél a két kisfiút, mert úgy véli: Britney Spears képes lenne kárt tenni bennük.

"Együtt éltem vele, és tudom, hogy a tabletták és az ital hatására bármire képes" - mondta Kevin Federline, aki válásuk óta eddig nyilvánosan még nem szólalt meg Britney Spears-szel kapcsolatban.

A férfi szerint az volt az utolsó csepp a pohárban, amikor észrevette, hogy felesége vodkát és kólát vedelve mászkál a házban, majd szoptatni kezdi a kisebbik gyermeket.

"Szinte a falhoz vert a látvány. Üvölteni kezdtem vele: 'Ha valóban piálni akarsz, akkor a babának üvegből add a tejet, ne szoptasd!' Megrémültem, hogy megmérgezi a fiamat, de nem hallgatott rám. Soha nem hallgatott. Úgy kezelt, mintha az egyik alkalmazottja lennék, akik mindenre csak bólogattak" - mesélte Kevin Federline.

"Két héttel az eset után Britney beadta a válókeresetet. Én is a hírekből értesültem róla a rádióból. Úgy éreztem, csak a szoptatásos incidens miatt próbál megleckéztetni. De amikor felhívtam, ismét üvöltözni kezdett velem: 'Senki vagy nélkülem' - kiabálta" - emlékezett vissza a férfi, aki saját bevallása szerint soha nem akart elválni, de már nem volt más lehetősége.

Kevin Federline arról is beszélt, hogy többször előfordult: Britney Spears a vízzel teli medence mellett felügyelet nélkül hagyta az egy- és kétéves kisfiúkat, vagy nem kötötte be őket az autóban.

Címlapról ajánljuk
Már megint nyílik a vagyoni olló: lemaradnak a világ szegényei

Már megint nyílik a vagyoni olló: lemaradnak a világ szegényei

Az utóbbi tíz évben leállt a világ szegényebb országainak felzárkózása. Azaz, lassabban haladnak a jólét felé, mint ahogy a gazdagok gazdagodnak. Pedig, a 90-es évek közepétől húsz éven át éppenséggel visszaszorulóban volt a szegénység és javultak a mutatók. A folyamat azonban körülbelül tíz éve elakadt – írja az Economist magazin.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.09.30. hétfő, 18:00
Kövér László
az Országgyűlés elnöke
EZT OLVASTA MÁR?
×
2024. szeptember 22. 16:09
×
×
×
×