eur:
396.84
usd:
355.48
bux:
74510.83
2024. szeptember 29. vasárnap Mihály

Az egykori Spice Girl: alultáplált voltam, és ebbe belebetegedtem

Néhány héttel a legendás női sztárcsapat, a Spice Girls világkörüli turnéjának kezdete előtt az együttes egyik tajga, Melanie Chisholm attól tart: az egykori életének felelevenítésével evési problémái is kiújulnak.

A 33 éves énekes bevallotta, hogy a világhírnévre szert tett banda ragyogása alatt végig anorexiás volt és depresszióban is szenvedett.
Melanie Chisholm elárulta azt is: amikor meghallotta az ötletet a banda összekovácsolásáról, nagyon nem örült neki. Sokszor elmondta, hogy nem akar részt venni egy koncertkörútban, egy greatest hits album összeállításában és egy nagy búcsúzásban, később azonban úgy döntött: nem akar gátat szabni annak, amit a másik négy lány tervez.

Az énekesnő jelenleg elégedett a testével, azonban az együttes fennállásának évei alatt folyton a súlyával kellett törődnie. Örül, hogy mindez véget ért, hiszen szereti a csipszet és a sört is, és úgy érzi: az élet túl rövid ahhoz, hogy az ember folyton a súlyával törődjön.

A sztárzenekar a '90-es években hatalmas sikereket aratott, a fennállása alatt összesen 55 millió albumot adott el világszerte. Az együttes felbomlása után azonban több tag is elárulta: hatalmas gondot okozott neki, hogy beleférjen a 10-es méretű ruhákba.

A liverpooli születésű Melanie később, miután feladta az önsanyargató életet, több kilót szedett magára, és már 14-es ruhákat hord.

Most úgy érzi: a Spice Girls fennállása alatt alultáplált volt és egy egészségtelen külsőt mutatott a világnak. Sajnos sok fiatal lány ezt tekintette példának. Folyamatosan konditerembe járt, és eközben a tökéletességre törekedett, a lehetetlent akarta elérni, ebbe azonban belebetegedett.

Címlapról ajánljuk

Vasárnap Ausztria választ: a Szabadságpárt visszatérhet a csúcsra

Épp hogy csak túljutott Ausztria a rendkívüli károkat okozó áradások nehezén, az ország a hét végén újabb, ezúttal politikai megméretés előtt áll. Több mint 6,3 millióan járulhatnak a szavazóurnák elé, hogy újabb öt évre új parlamentet, illetve új kormányt válasszanak.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.09.30. hétfő, 18:00
Kövér László
az Országgyűlés elnöke
Harmadik világháborúval riogatott Trump, egyetlen döntéssel meg lehetne rengetni Oroszországot – Ukrajnai háborús híreink szombaton

Harmadik világháborúval riogatott Trump, egyetlen döntéssel meg lehetne rengetni Oroszországot – Ukrajnai háborús híreink szombaton

Donald Trump republikánus amerikai elnökjelölt és Volodimir Zelenszkij ukrán államfő a New York-i Trump Towerben folytattak beszélgetést. A találkozó után Trump azt írta saját közösségi platformján, a Truth Social-ön, ha nem ő győz az elnökválasztáson, jön a harmadik világháború. Az elmúlt hónapok legfontosabb kérdése, hogy az európai vezetők és az Egyesült Államok döntéshozói engedélyezik-e Kijevnek, hogy a Nyugattól kapott modern fegyverrendszereket bevessék Oroszország területe ellen. Az amerikai Institute for the Study of War (ISW) intézet írt egy elemzést, hogy miért lenne fontos egy ilyen lépést megtenniük Ukrajna szövetségeseinek. Cikkünk folyamatosan frissül az orosz-ukrán háború legfrissebb híreivel.

EZT OLVASTA MÁR?
×
2024. szeptember 22. 16:09
×
×
×
×