eur:
396.84
usd:
355.48
bux:
74510.83
2024. szeptember 29. vasárnap Mihály

Nyolc helyszín, hét időpont - a sztárénekes titokban akar nősülni

Nyolc különböző helyszínt és hét lehetséges időpontot adott meg Liam Gallagher, hogy összezavarja a sajtót. Az Oasis sztárja ugyanis mindenképpen titokban akarja feleségül venni barátnőjét, Nicole Appletont.

A pár ugyan hivatalosan is meghirdette az esküvőt, de állítólag még a barátaiknak és a családjuknak sem árulták el, hogy pontosan mikor és hol mondják ki egymásnak a boldogító igent.

"Szerintük abszolút magánügy az esküvőjük. Nem akarnak fotósokat, ezért több házasságkötő teremben és több időpontra is bejelentkeztek, hogy összezavarják a paparazzókat" - árulta el név nélkül egy jól értesült forrás.

Csak egy dolog biztos: hogy az esküvőt jövő szombat előtt biztosan nem tartják meg - ez ugyanis az első "hivatalos" dátum.

Az anyakönyvi hivatalok nem adhatnak felvilágosítást idegeneknek, Liam Gallagher pedig minden újságírói kérdést elhárított. Az énekes egyébként egyszer már volt nős: első feleségét, Patsy Kensitet 1997. áprilisában vette el, a házasság mindössze három évig tartott.

Nicole Appletonnal, az All Saints szőke énekesnőjével 2000 óta él együtt. Nicole már egy éve bejelentette, hogy Liam megkérte a kezét; akkor úgy volt, hogy 2006. október 30-án tartják meg az esküvőt. "Mindenképpen összeházasodunk majd, néha már most is férjemnek hívom Liamet" - nyilatkozta egy éve az énekesnő a The Sun című brit bulvárlapnak.

Címlapról ajánljuk

Vasárnap Ausztria választ: a Szabadságpárt visszatérhet a csúcsra

Épp hogy csak túljutott Ausztria a rendkívüli károkat okozó áradások nehezén, az ország a hét végén újabb, ezúttal politikai megméretés előtt áll. Több mint 6,3 millióan járulhatnak a szavazóurnák elé, hogy újabb öt évre új parlamentet, illetve új kormányt válasszanak.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.09.30. hétfő, 18:00
Kövér László
az Országgyűlés elnöke
Harmadik világháborúval riogatott Trump, egyetlen döntéssel meg lehetne rengetni Oroszországot – Ukrajnai háborús híreink szombaton

Harmadik világháborúval riogatott Trump, egyetlen döntéssel meg lehetne rengetni Oroszországot – Ukrajnai háborús híreink szombaton

Donald Trump republikánus amerikai elnökjelölt és Volodimir Zelenszkij ukrán államfő a New York-i Trump Towerben folytattak beszélgetést. A találkozó után Trump azt írta saját közösségi platformján, a Truth Social-ön, ha nem ő győz az elnökválasztáson, jön a harmadik világháború. Az elmúlt hónapok legfontosabb kérdése, hogy az európai vezetők és az Egyesült Államok döntéshozói engedélyezik-e Kijevnek, hogy a Nyugattól kapott modern fegyverrendszereket bevessék Oroszország területe ellen. Az amerikai Institute for the Study of War (ISW) intézet írt egy elemzést, hogy miért lenne fontos egy ilyen lépést megtenniük Ukrajna szövetségeseinek. Cikkünk folyamatosan frissül az orosz-ukrán háború legfrissebb híreivel.

EZT OLVASTA MÁR?
×
2024. szeptember 22. 16:09
×
×
×
×