eur:
396.84
usd:
355.48
bux:
74510.83
2024. szeptember 29. vasárnap Mihály

Szinte több tartozása volt Pavarottinak, mint vagyona

Újabb fordulat történt Luciano Pavarotti örökösödési vitájában: kiderült, hogy a világhírű operaénekesnek szinte több volt a tartozása, mint a tényleges vagyona.

Hiába tűnt úgy, hogy több mint többszáz millió eurós örökséget hagyott hátra Luciano Pavarotti, az olasz tenor vagyona csak húsz millió euró (5 milliárd forint) körül van.

A La Republica című olasz lap szerint a szeptemberben elhunyt tenor 18 millió eurós adósságot hagyott maga után. Pavarotti banki számlája 11 millió eurós mínuszban van, ehhez jön még hétmillió euró visszafizetetlen kölcsön.

A jelentős adósságon nem csodálkozott Giorgo Bernini, Pavarotti második feleségének ügyvédje. Az utóbbi években Pavarotti kénytelen volt korlátozni művészi tevékenységét, kórházi kezelése hosszantartó volt és igen költséges, különösen az Egyesült Államokban - emelte ki az ügyfél.

A jelentős adósság ellenére Pavarotti második feleségének, Nicoletta Montovaninak és közös kislányuknak, Alice-nek nincs miért aggódnia, ugyanis a világhírű tenor néhány nappal a halála előtt egy alapítványt hozott létre Nicoletta javára, amely magában foglalja New York-i luxusotthonukat és számos értékes Matisse-festményt.

Címlapról ajánljuk

Vasárnap Ausztria választ: a Szabadságpárt visszatérhet a csúcsra

Épp hogy csak túljutott Ausztria a rendkívüli károkat okozó áradások nehezén, az ország a hét végén újabb, ezúttal politikai megméretés előtt áll. Több mint 6,3 millióan járulhatnak a szavazóurnák elé, hogy újabb öt évre új parlamentet, illetve új kormányt válasszanak.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.09.30. hétfő, 18:00
Kövér László
az Országgyűlés elnöke
Harmadik világháborúval riogatott Trump, egyetlen döntéssel meg lehetne rengetni Oroszországot – Ukrajnai háborús híreink szombaton

Harmadik világháborúval riogatott Trump, egyetlen döntéssel meg lehetne rengetni Oroszországot – Ukrajnai háborús híreink szombaton

Donald Trump republikánus amerikai elnökjelölt és Volodimir Zelenszkij ukrán államfő a New York-i Trump Towerben folytattak beszélgetést. A találkozó után Trump azt írta saját közösségi platformján, a Truth Social-ön, ha nem ő győz az elnökválasztáson, jön a harmadik világháború. Az elmúlt hónapok legfontosabb kérdése, hogy az európai vezetők és az Egyesült Államok döntéshozói engedélyezik-e Kijevnek, hogy a Nyugattól kapott modern fegyverrendszereket bevessék Oroszország területe ellen. Az amerikai Institute for the Study of War (ISW) intézet írt egy elemzést, hogy miért lenne fontos egy ilyen lépést megtenniük Ukrajna szövetségeseinek. Cikkünk folyamatosan frissül az orosz-ukrán háború legfrissebb híreivel.

EZT OLVASTA MÁR?
×
2024. szeptember 22. 16:09
×
×
×
×