eur:
396.84
usd:
355.48
bux:
74510.83
2024. szeptember 28. szombat Vencel

Megdöbbentette rajongóit a sztárzenekar

Alaposan feldühítette rajongóit a The Eagles, amely nemrég jelentette be, hogy egyetlen koncertet ad Londonban. A banda szerelmesei persze nem emiatt bosszankodtak, hanem az elképesztő jegyárakon: a legdrágább jegyek ugyanis közel ezer fontba (azaz közel 360 ezer forintba) kerülnek.

Általános felháborodást keltett a rajongók körében, hogy a The Eagles meghirdetett, alkalmi londoni koncertjére közel 500 fontnál (180 ezer forintnál) kezdődnek és a duplájánál végződnek a jegyárak.

Az október utolsó napjára időzített fellépés elsősorban cégeknek szervezett buli, ami elszabadította a jegyárakat. Aki az első sorokból szeretné hallgatni a Hotel Californiát, annak 950 fontot (360 ezer forintot) kell leszurkolnia, de a legolcsóbb jegy is ennek a felébe kerül.

A koncert szervezői azzal védekeznek, hogy a jegy ára különböző ajándéktárgyakat, étkezést és teljes kiszolgálást is tartalmaz.

A fennmaradó jegyeket egyébként különböző vetélkedőkön lehet elnyerni, ezekből kapnak majd a lemezcégek és a sajtó képviselői is.

Bár az először 1980-ban feloszlott The Eaglest leginkább a Hotel California című számról ismerik, a lemezeladásokat tekintve a zenekar minden idők egyik legsikeresebb együttese.

Címlapról ajánljuk
Hajdu János: a TEK megpróbál lépést tartani az informatikai robbanással

Hajdu János: a TEK megpróbál lépést tartani az informatikai robbanással

A terrorelhárítás fejlődését bemutató kiállítás nyílt a Rendőrmúzeumban, az áprilisig megtekinthető tárlat a XX. század elejétől kezdődően bemutatja az összes fontos, Magyarországon történt merényletet, terrorcselekményt – mondta az InfoRádióban a Terrorelhárítási Központ főigazgatója. Hajdu János rendőr altábornagy szerint Európában és a világban is számos helyen nagyra becsülik a TEK tevékenységét, és arról is beszélt, milyen új kihívásokkal kell szembenéznie a jövőben a központnak.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.09.30. hétfő, 18:00
Kövér László
az Országgyűlés elnöke
EZT OLVASTA MÁR?
×
2024. szeptember 22. 16:09
×
×
×
×