eur:
396.84
usd:
355.48
bux:
74510.83
2024. szeptember 28. szombat Vencel

Nézze meg minden idők legjobb videoklipjeit!

A Queen együttes legendás dala, a Bohemian Rhapsody lett minden idők legjobb videoklipje - legalábbis egy, brit zenerajongók körében készített felmérés szerint.

Freddie Mercury és együttesének 1975-ös dala toronymagasan végzett az élen: a válaszadók harminc százaléka voksolt erre a számra. A dal megjelenése után kilenc hétig vezette a slágerlistát Nagy-Britanniában, majd Freddie Mercury halála után ismét az első helyre került.


A második helyen Michael Jackson Thriller című klipje végzett, erre 13 százalék szavazott. Az 1983-as dal arról is nevezetes, hogy a klipekhez képest hosszú, majdnem 14 perces. A videót már akkor is magasnak számító költségvetésből, 800 ezer dollárból készítették.



12 százalékkal a harmadik lett Justin Timberlake Cry Me A River című dala, megelőzve az alternatív OK Go nevű csapat A Million Ways című számát.



Előkelő helyen került fel a listára az A-Ha Take on me című száma, az REM Losing my Religion című dala, valamint Madonnától a Like A Prayer.

A válaszadók 56 százaléka vélekedett úgy, hogy akkor lesz jó egy klip, ha kapcsolódik a zenéhez, míg 32 százalék mondta azt, hogy a jó koreográfia elengedhetetlen.

Címlapról ajánljuk
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.09.30. hétfő, 18:00
Kövér László
az Országgyűlés elnöke
Harmadik világháborúval riogatott Trump, egyetlen döntéssel meg lehetne rengetni Oroszországot – Ukrajnai háborús híreink szombaton

Harmadik világháborúval riogatott Trump, egyetlen döntéssel meg lehetne rengetni Oroszországot – Ukrajnai háborús híreink szombaton

Donald Trump republikánus amerikai elnökjelölt és Volodimir Zelenszkij ukrán államfő a New York-i Trump Towerben folytattak beszélgetést. A találkozó után Trump azt írta saját közösségi platformján, a Truth Social-ön, ha nem ő győz az elnökválasztáson, jön a harmadik világháború. Az elmúlt hónapok legfontosabb kérdése, hogy az európai vezetők és az Egyesült Államok döntéshozói engedélyezik-e Kijevnek, hogy a Nyugattól kapott modern fegyverrendszereket bevessék Oroszország területe ellen. Az amerikai Institute for the Study of War (ISW) intézet írt egy elemzést, hogy miért lenne fontos egy ilyen lépést megtenniük Ukrajna szövetségeseinek. Cikkünk folyamatosan frissül az orosz-ukrán háború legfrissebb híreivel.

EZT OLVASTA MÁR?
×
2024. szeptember 22. 16:09
×
×
×
×