eur:
396.84
usd:
355.48
bux:
74510.83
2024. szeptember 28. szombat Vencel

A hátára tetováltatta, majd elhagyta a feleségét

Örök szerelmét akarta kifejezni egy walesi férfi, amikor hátára tetováltatta felesége portréját - ám nem sokkal később megtudta, hogy az asszony megcsalja.

Alan Jenkins húsz fájdalmas órát töltött a tetoválótű alatt, és 870 fontot (mintegy 320 ezer forint) áldozott arra, hogy elkészüljön a mű, amellyel a feleségével együtt töltött 15 boldog évet szerette volna emlékezetessé tenni. Nemcsak Lisa Crooks, hanem két lányuk arcképe is felkerült a hátára.

Nem sokkal később azonban rá kellett jönnie, hogy hitvese megcsalja egy litván munkatársával. A férfi akkor kezdett gyanakodni, amikor a fiatalember egyre többször fuvarozta el Lisát a dél-walesi Port Talbot sportközpontjába, ahol együtt dolgoztak.

Alan Jenkins nemsokára elhagyja a családi otthont, hogy a nála 13 évvel fiatalabb Kaspars Gavars vegye át a helyét.

Az acélmunkásként dolgozó felszarvazott férj elmondta: "A tetoválásnak köszönhetően Lisa örökké ott lesz a hátamon. Így akartam kifejezni, hogy a szerelmünk örökké tart."

A férfi a történtek után sem tervezi, hogy eltávolíttatja a tetoválást.

"A mellkasomon még van némi hely, ha összejönnék valakivel" - jegyezte meg Alan Jenkins, megcsillatva angolos humorérzékét.

Címlapról ajánljuk
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.09.30. hétfő, 18:00
Kövér László
az Országgyűlés elnöke
Harmadik világháborúval riogatott Trump, nagyon rossz a helyzetben ukrán hadsereg – Ukrajnai háborús híreink szombaton

Harmadik világháborúval riogatott Trump, nagyon rossz a helyzetben ukrán hadsereg – Ukrajnai háborús híreink szombaton

Donald Trump republikánus amerikai elnökjelölt és Volodimir Zelenszkij ukrán államfő a New York-i Trump Towerben folytattak beszélgetést. A találkozó után Trump azt írta saját közösségi platformján, a Truth Social-ön, ha nem ő győz az elnökválasztáson, jön a harmadik világháború. Az ukrán haderő frissen toborzott katonái demoralizáltak, rosszul képzettek és fizikailag és mentálisan is felkészületlenek – írja elemzők és ukrán parancsnokok értékelésére hivatkozva a Financial Times. Cikkünk folyamatosan frissül az orosz-ukrán háború legfrissebb híreivel.

EZT OLVASTA MÁR?
×
2024. szeptember 22. 16:09
×
×
×
×