eur:
396.84
usd:
355.48
bux:
74510.83
2024. szeptember 28. szombat Vencel

Harry Potter bizarr vágyai

Még csak 18 éves és szerelmes Scarlett Johanssonba. Daniel Radcliffe, a Harry Potter filmek sztárja ennek ellenére nem a kebelcsoda posztereivel tapétázta tele a szobáját, hanem a kábítószeres rockerével: Pete Dohertyvel.

"Egyszerűen beleestem Scarlett Johanssonba" - vallotta be a színész, aki jelenleg egy I. világháborús tévéfilmben szerepel. A tini azonban hasonlóan a korabeli fiatalokhoz, inkább együttesek képeit ragasztotta ki a szobájába.

A sztárt néhány nappal az után szólaltatta meg az egyik brit napilap, hogy megnyerte az úgynevezett brit Oscart, a National Movie Awards legjobb férfiszínészének járó elismerését, legyőzve a legújabb James Bond-film sztárját, Daniel Craig-et és a Karib-tenger kalózai című filmek főszereplőjét, Johnny Deppet.

A gyermekszínészből ifjú előadóvá cseperedett Daniel Radcliffe azt is bevallotta a riporternek: szeretné, hogy ha meghal, a hamvait kilőnék egy ágyúból. Ezek szerint igazán varázslatos gyászszertartást képzel el magának az egykori varázslótanonc.

Címlapról ajánljuk
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.09.30. hétfő, 18:00
Kövér László
az Országgyűlés elnöke
EZT OLVASTA MÁR?
×
2024. szeptember 22. 16:09
×
×
×
×