eur:
385.96
usd:
355.28
bux:
0
2024. május 20. hétfő Bernát, Felícia

Stallone: "a legvadabb álmaimban sem láttam ilyen poklot"

Mianmar - az egykori Burma - határán forgatta a Rambo legújabb részét Sylvester Stallone. A leggyakrabban akcióhősöket játszó színészt megrázta az, amit a Thaiföldöt és Mianmart elválasztó határfolyónál tapasztalt: levágott lábú túlélőket, a taposóaknák áldozatait, elfertőződött sebeket és levágott füleket...

Thaiföld és Mianmar határán forgatja legújabb filmjét, a Rambo negyedik részét Sylvester Stallone. A leginkább rettenthetetlen akcióhősöket játszó színészt nagyon megrázták a helyszínen tapasztaltak.

"Hallottunk már Vietnámról és Kambodzsáról, de ez sokkal pokolibb volt. A legvadabb álmaimban sem láttam ilyen pokoli helyet. Minden utat elaknásítottak, Mianmarba kizárólag a folyón lehet átjutni" - mesélte a színész.

Sylvester Stallone azt is elmondta, hogy a forgatás közben többször rájuk lőttek és halálos fenyegetéseket is kaptak, ha folytatják a filmezést.

"Felhívtam egy szaklapot, ahol azt mondták, a Földön jelenleg Mianmarban a legrosszabb az emberek helyzete" - indokolta a helyszínválasztást a színész, akit többen megvádoltak azzal, hogy a harmadik világot választja a Rambo színhelyéül.

A színész nyolc napja tért haza, közvetlenül a mianmari tüntetések kirobbanása előtt.

Címlapról ajánljuk
Szakértő: észbontó tempóval csapódhatott a szállodahajóba a motorcsónak
Verőcei tragédia

Szakértő: észbontó tempóval csapódhatott a szállodahajóba a motorcsónak

A kishajót egy 190 lóerős motor hajtotta, ebből és a "nagy csattanásból" arra lehet következtetni, hogy erős volt a tempó - no meg a motorcsónak sérülései is ezt támaszthatják majd alá a Mahosz szóvivője szerint. A szállodahajó kapitánya segítség elmulasztása miatt őrizetben van.

Török Ferenc: nem hiszem, hogy ezt lehetett volna ennél jobban csinálni

A kétszeres olimpiai bajnok az InfoRádióban elmondta: nagyon büszke arra, hogy tagja lehetett a veretlenségét hét éven keresztül megőrző férfi öttusacsapatnak, szövetségi kapitányként pedig a gyerekeiként tekintett a sikert sikerre halmozó Martinek János, Fábián László, Mizsér Attila trióra.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.05.21. kedd, 18:00
Rigó Csaba Balázs
a Gazdasági Versenyhivatal elnöke
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×