eur:
396.84
usd:
355.48
bux:
74510.83
2024. szeptember 28. szombat Vencel

Rendőrök keresnek szerelmi fészket a hercegnek

Aggódnak a rendőrök Harry herceg biztonsági miatt, ezért azt tanácsolják, hogy barátnője albérlete helyett inkább egy hotelszobában töltsék együtt az éjszakákat.

A herceg biztonságáért felelős tisztek nem tartják elég biztonságosnak azt az albérletet, amelyet Harry barátnője, Chelsy Davy három barátjával együtt vett ki Londonban, nem messze a Hyde Parktól.

Az angol trón harmadik számú várományosa már többször is joghallgató kedvesénél töltötte az éjszakát, de a környéket szemrevételező rendőrök egyre jobban aggódnak biztonsága miatt.

Két évvel ezelőtt, a londoni merényleteket követően a nyomozók megszálltak egy közelben lévő épületet; öt percre pedig az az utca található, amelyet korábban Nagy-Britannia leginkább rablásveszélyes területének neveztek.

"Semmi esély sincs arra, hogy Harry-t ott valaha is megfelelően meg tudnák védeni. A rendőrök nem képesek ellenőrizni a kilépőket és a belépőket; a legjobb megoldás egy szálloda lenne" - jelentette ki egy név nélkül nyilatkozó rendőrségi forrás.

Mivel Harry herceghez méltó büdzséből gazdálkodhat, biztosan nem jelentenek számára gondot a szállodai díjak, még ha a hotelszoba nem is olyan meghitt, mint Zimbabwében született barátnőjének albérlete, amelyért egyébként heti 55 fontot (mintegy 20 ezer forint) fizet.

Címlapról ajánljuk
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.09.30. hétfő, 18:00
Kövér László
az Országgyűlés elnöke
EZT OLVASTA MÁR?
×
2024. szeptember 22. 16:09
×
×
×
×