eur:
396.84
usd:
355.48
bux:
74510.83
2024. szeptember 28. szombat Vencel

Leszbikus szexjelenetben tündököl a színésznő - videó csak felnőtteknek!

Még adásba kerülése előtt felkerült az internetre az Egy call girl titkos naplója című brit tévésorozat második részének mintegy másfél perces jelenete, amelyet néhány óra alatt több mint kétmillióan néztek meg.

A jelenet, ahogy az egész sorozat főszereplője az egyik legnépszerűbb brit színésznő, Billy Piper, aki Belle de Jour-t alakítja.

Belle de Jour az a hivatásos call girl, akinek 2005-ben publikált internetes naplója alapul szolgált a sorozat elkészítéséhez. Természetesen művésznévről van szó, és noha sokan próbálták kinyomozni a hölgy kilétét, ez nem sikerült.

A sorozat első részében Belle egy nyeregben szeretkezett egy farmerrel, miközben lovakról és istállókról beszélgettek.

A másfél perces jelenetben - a teljes második epizódot az ITV2 csütörtök este sugározza - a luxusprostituált egy férfival kezd vad orgiába, majd csatlakozik hozzájuk egy nő is, miközben a háttérben egy újabb férfi készül arra, hogy beszálljon.

(A videót a News of the World honlapján, a "Watch the video" menüpontra kattintva, majd a jelenetet a jobb oldali listából kiválasztva ön is megnézheti.)

Az Egy call girl titkos naplójának első része az ITV2 legnézettebb műsora idén. Kérdéses, hogy most vajon a csatorna egy elégedetlen alkalmazottja szivárogtatta ki a jelenetet, vagy a szerkesztők tudatos marketingakciójáról van szó, amellyel még feljebb akarják srófolni a nézettséget.

Címlapról ajánljuk
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.09.30. hétfő, 18:00
Kövér László
az Országgyűlés elnöke
EZT OLVASTA MÁR?
×
2024. szeptember 22. 16:09
×
×
×
×