eur:
396.84
usd:
355.48
bux:
74510.83
2024. szeptember 28. szombat Vencel

Köpcös turista lehet az új gyanúsított az eltűnt kislány ügyében

Új gyanúsított kerülhet a képbe Madeleine McCann eltűnésének ügyében - egy brit férfi, aki egy szemtanú szerint május 3-án éjszaka annak az apartmannak a lépcsőházában rejtőzködött, ahol a kislányt utoljára látták.

Az Ocean Club nevű apartmankomplexum név nélkül nyilatkozó alkalmazottja szerint a köpcös, kétrétegű szemüveget viselő férfi mindössze 12 méterre állt a McCann család által bérelt szobától, amikor találkozott vele.

"Soha nem felejtem el. Azon a reggelen, amikor a kislány eltűnt, körülbelül hat órakor láttam egy angol férfit, aki a lépcsőház aljánál állt" - mesélte a szemtanú.

"Kerek arcú, köpcös ember volt, könnyű ruhákat viselt, és úgy helyezkedett, hogy a parkolót, a liftet és a lépcsőt is szemmel tarthatta. Elrejtőzött, és nézte, mi folyik. Először nem vettem észre, de amikor lementem, hogy összeszedjek néhány ágyneműt, majdnem nekimentem" - folytatta a történetet.

A férfi hozzátette: mindketten megijedtek, és utat adtak egymásnak, de az angol turista nem hagyta el az addigi helyét.

Az alkalmazottat kétszer is kihallgatták, majd fényképeket is mutattak neki. A kiszivárgott hírek szerint felismerte a köpcös férfit, aki az ügy új gyanúsítottja lehet.

A férfi hozzáfűzte: korábban már találkozott az említett férfival, onnan tudta, hogy egy brit turista.

Címlapról ajánljuk
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.09.30. hétfő, 18:00
Kövér László
az Országgyűlés elnöke
EZT OLVASTA MÁR?
×
2024. szeptember 22. 16:09
×
×
×
×