eur:
396.84
usd:
355.48
bux:
74510.83
2024. szeptember 27. péntek Adalbert

Harmadszor próbált végezni magával a kétszeres gyerekgyilkos

Harmadszor is megpróbált végezni magával Ian Huntley, aki még 2002 augusztusában megölt két brit kislányt a saját házában, majd barátnője tanácsára a holttesteket egy árokba dobta. A gyerekek tetemét valószínűleg a nő próbálta meg felgyújtani.

A 33 éves Ian Huntley először 2003-ban, még a bírósági tárgyalás előtt próbált meg gyógyszerekkel véget vetni életének, aztán tavaly szeptemberben is tett egy kísérletet. Ezután éhségsztrájkba kezdett, majd mikor felhagyott az önsanyargatással, újra nagy adag orvosságot vett be.

A férfi, aki 2002-ben megölte a két tízéves barátnőt, Holly Wellst és Jessica Chapmant, elárulta őreinek, hogy megpróbálta túladagolni magát.

"Egy kézzel írt üzenetet adott át az ottaniaknak azzal, hogy nem akar orvosi beavatkozást, vagyis, hogy hagyják meghalni" - mondta egy, a Wakefield börtönben dolgozó forrás.

Hozzátette: "Még mindig magánál volt, és az őrök először nem is vették komolyan. Aztán szóltak nekik, ha bármi történik vele, fejek fognak hullani."

Valószínű, hogy Huntley a legutóbbi kísérlete óta gyűjtögette a kórházi szárnyban lévő cellájában a számára felírt gyógyszereket, hogy újra megkísérelhesse az öngyilkosságot.

"Mindenki várt erre a pillanatra. A fickó megesküdött, hogy tesz még egy kísérletet, így tudtuk, hogy meg fog történni" - közölte egy másik ott dolgozó.

Ian Huntley-t, aki életfogytiglani büntetését tölti, azóta visszavitték a cellájába, az illetékesek azonban vizsgálni kezdték, hogyan sikerült neki ismét megpróbálni az öngyilkosságot.

Címlapról ajánljuk
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.09.30. hétfő, 18:00
Kövér László
az Országgyűlés elnöke
EZT OLVASTA MÁR?
×
2024. szeptember 22. 16:09
×
×
×
×