eur:
396.96
usd:
355.94
bux:
74510.83
2024. szeptember 27. péntek Adalbert

Erotikus filmet forgatna Quentin Tarantino

Ismét sikerült meglepnie rajongóit Quentin Tarantinónak. A Ponyvaregény rendezője ugyanis kijelentette: legközelebb legszívesebben erotikus filmet forgatna. Ám van, ami aggasztja a kultuszrendezőt...

Saját bevallása szerint imádja a hetvenes évek európai szoftpornó filmjeit Quentin Tarantino. A Ponyvaregény rendezője szerint már alig várja, hogy leforgathassa a modern változatukat.

"Ha erotikus filmet forgatok, akkor azzal azt is beismerem, hogy mit tartok én szexinek, mi az, ami beindít. Márpedig ha a filmes szexről van szó, akkor annak perverznek kell lennie, mert az, ami moziba való, ami vicces. Minden más csak dugás" - nyilatkozta szokásos őszinteségével az amerikai rendező.

Quentin Tarantino ugyanakkor saját bevallása szerint aggódik is kissé - de nem a forgatás, hanem a film reklámozása miatt.

"A gondom nem önmagam megmutatása, hanem a sajtóturné, melyen erről beszélnem kell. Attól tartok, hogy az hátborzongató lenne, csakúgy mint válaszolni a hátborzongató kérdésekre" - mondta a kultuszrendező.

Címlapról ajánljuk

„Volt, amikor eltúloztuk a Covid-fenyegetést”

Eltúloztuk a Covid-fenyegetést – erről beszélt Anglia tiszti főorvosa a Nagy-Britanniában máig folyó pandémiavizsgálat során. Az ajánlások miatt szerinte például szívbetegek nem mentek kórházba.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.09.30. hétfő, 18:00
Kövér László
az Országgyűlés elnöke
Bemutatta Zelenszkij a győzelmi tervét, Marinivka elesett - Híreink az orosz-ukrán háborúról pénteken

Bemutatta Zelenszkij a győzelmi tervét, Marinivka elesett - Híreink az orosz-ukrán háborúról pénteken

Volodimir Zelenszkij ukrán elnök bemutatta Joe Biden elnöknek és Kamala Harris alelnöknek új győzelmi tervét. Az amerikai elnök bejelentette, hogy Ukrajna megkapja a háború egyik legnagyobb, 8 milliárd dolláros fegyvercsomagját, benne JSOW szárnyas bombákkal. Tegnap elesett Ukrainszk a donyecki fronton, ma pedig Marinivka. Közben Vuhledárba is betörtek az orosz katonák. Cikkünk folyamatosan frissül az orosz-ukrán háború eseményeivel.

EZT OLVASTA MÁR?
×
2024. szeptember 22. 16:09
×
×
×
×