eur:
386.79
usd:
358.19
bux:
68917.55
2024. május 13. hétfő Imola, Szervác

A saját ócskaságai rejtették el a nő holttestét

Saját otthonában találták meg egy három hete keresett angol nő holttestét, noha két nyomozó már az eltűnés bejelentése után átvizsgálta a házat.

Az 59 éves Falcon O'Sullivant augusztus 22-én látták utoljára, majd miután a hozzátartozói értesítették eltűnéséről a rendőrséget, két nyomozó átvizsgálta a nő Eastleight-i, Hampshire grófságban lévő házát.

Ott meglehetősen nagy kuplerájt találtak, mivel a lakás tulajdonosa mindenféle tárgyat gyűjtögetett, telezsúfolva velük az összes szobát. Mivel a rendőrök nem túrták szét az összes halmot, azzal zárták a keresést, hogy Falcon O'Sullivan nincs a házban.

Vasárnap aztán egy különleges keresőcsapat ismét elment a lakáshoz, és a nyomozók alaposabb munkát végeztek a kollégáiknál, mert mintegy félórás munkával végül sikerült fellelniük a rejtett helyen lévő holttestet.

A nő hozzátartozó nem panaszkodtak az egyenruhások munkájára, és elismerték, hogy rokonuk gyűjtögető életmódja miatt nehéz dolga volt a hatóságnak. A helyi rendőrség egyik munkatársa ugyanakkor elmondta: felülvizsgálják az eljárásrendjüket.

A nyomozók szerint egyébként nem történt bűncselekmény a nő halálával összefüggésben.

Címlapról ajánljuk

Megszólalt a brexit egyik atyja: jól átvertek minket, Zelenszkij egy tök

Saját pártot akar alapítani Dominic Cummings. A volt brexit-ideológus és Boris Johnson exminiszterelnök egykori tanácsadója a konzervatívok várható összeomlásából akar tőkét kovácsolni. Emellett nagyon unortodox véleménye van Ukrajna támogatásáról. Ám nem ő az egyetlen „brexitatya”, aki visszatérne a választásokon.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.05.14. kedd, 18:00
Hankó Balázs
a Kulturális és Innovációs Minisztérium innovációért és felsőoktatásért felelős államtitkára
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×