eur:
387.75
usd:
359.98
bux:
69201.95
2024. május 13. hétfő Imola, Szervác

Nem érdekli a botrány a tinisztárt: "Ezután is levetkőzöm majd"

Nem bánta meg az internetre felkerült meztelen fotói okozta botrányt Vanessa Hugdens. A High School Musical tinisztárja bejelentette: ezután is le fog vetkőzni.

A botrány miatt félő volt, hogy a főleg családi filmeket gyártó Disney kirúgja a nagy sikerű film főszereplőjét. Az első "botlást" azonban megbocsátották Vanessa Hugdensnek, aki ezen felbuzdulva közölte: lesz még folytatás.

A 18 éves színésznő némi hezitálás után bevallotta, hogy a képeket a filmben is szereplő barátja, Zac Efron készítette és tette fel a világhálóra. Emiatt szakított vele, de most is úgy érzi: "Szerintem feljogosít a testem mutogatására, hogy nő vagyok - méghozzá vonzó nő" - közölte a tinisztár.

Vanessa ezért valószínűleg elfogadja egy amerikai férfimagazin felkérését meztelen fotók készítésére. Állítólag kapott egy félmillió dolláros ajánlatot Joe Francis amerikai pornókirálytól is.

Francis, aki most éppen börtönbüntetését tölti csalás miatt, azt mondta róla: "Vanessa klasszikusan a szende szomszéd kislány, aki bármikor megvadulhat. Nem bűn, ha valaki szexuálisan vonzó."

Címlapról ajánljuk

Átalakul Vlagyimir Putyin kormánya, távozik a védelmi miniszter

Támogatásukról biztosították az orosz parlament szakbizottságai vasárnap az orosz miniszterelnök-helyettesi és miniszteri posztokra jelölt tisztségviselőket. Később kiderült, milyen jelentős cseréket hajt végre az orosz elnök.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.05.13. hétfő, 18:00
Csicsmann László
Közel-Kelet szakértő, a Budapesti Corvinus Egyetem tanára
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×