eur:
387.97
usd:
360.22
bux:
69201.95
2024. május 12. vasárnap Pongrác

Kennedy-gyilkosság: Tom Hanks is beszáll

Tom Hanks produkciós cége is bekapcsolódik a HBO által tervezett sorozat forgatásába, amely John F. Kennedy elnök megölését dolgozza fel.

Tom Hanks cége, a Playtone és az HBO közösen készít televíziós sorozatot a New York Times bestsellerírója, Vincent Bugliosi regényéből.

A történelem visszaszerzése: a John F. Kennedy elnök elleni merénylet című könyvben a 73 éves egykori ügyész megcáfol több összeesküvés-elméletet, és nyíltan amellett foglal állást, hogy egyedül Lee Harvey Oswald volt felelős a 1963-as dallasi merényletért.

Vincent Bugliosi kiemelte: az amerikaiak 70 százaléka hiszi azt, hogy összeesküvés miatt halt meg az elnök, és mindössze 19 százalék ért egyet a Warren-bizottság jelentésével, amely szerint egy elkövető volt. Hozzátette: bízik abban, hogy a sorozattal sikerül az igazságról meggyőzni a közvéleményt.

A Playtone már több sorozat kapcsán dolgozott együtt az HBO-val, ezek közül az egyik legismertebb az Elit alakulat.

Címlapról ajánljuk

Átalakul Vlagyimir Putyin kormánya, távozik a védelmi miniszter

Támogatásukról biztosították az orosz parlament szakbizottságai vasárnap az orosz miniszterelnök-helyettesi és miniszteri posztokra jelölt tisztségviselőket. Később kiderült, milyen jelentős cseréket hajt végre az orosz elnök.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.05.13. hétfő, 18:00
Csicsmann László
Közel-Kelet szakértő, a Budapesti Corvinus Egyetem tanára
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×