eur:
387.97
usd:
360.22
bux:
69201.95
2024. május 12. vasárnap Pongrác

Vezetés közben is szexelt diákjával a tanár?

Nemcsak hotelekben, de még egy iskolai minibuszban is szexelt diákjával egy brit tanár - legalábbis ezt állítja a lány, aki szerint egy alkalommal a férfi el is kábította.

Iskolájának minibuszában is szexelt diákjával Andrew Riley. A férfival akkor létesített szexuális kapcsolatot a 17 éves lány, amikor az éppen vezetett, sőt, még egy telefonbeszélgetést is lebonyolított időközben.

A 36 éves, családos férfi és a diáklány rengeteg levelet váltott, amíg tartott a kapcsolatuk, az egyik ilyenben a fiatal megjegyezte: "Milyen vicces, hogy néhány év múlva tizenkettedikesek ülnek majd itt, ahol szexeltünk. Alig tudom elhinni, hogy telefonon beszéltél Tindallel (egy tanárnővel)".

A lány dobta fel

Andrew Riley és a lány kapcsolata addig tartott, amíg a diák ki nem járta a középiskolát. A fiatalt bántotta, hogy miután beiratkozott az egyetemre, a férfi már nem kereste. Ekkor üzeneteiket - körülbelül 400 oldalnyi e-mailt és levelet - kiírta egy CD-re, és átadta volt iskolája vezetőinek.

A kapcsolatból így lett bírósági ügy, a meghallgatás során pedig arra is fény derült, hogy a tanár kokaint is adott elcsábított diákjának, sőt, még az iskolában is szippantott a kábítószerből.

Neten szervezték a randikat

Az, hogy a tanár vonzódik a lányhoz, akkor vált nyilvánvalóvá, amikor a végzősök bálján egy játék során tulajdonképpen csókolózni kezdtek, a feladat azonban csak annyi volt, hogy adjanak át egymás szájába egy korty italt. Később állítólag el is kábította a lányt.

Ezután cseréltek telefonszámot és töltötték estéiket azzal, hogy internetes csevegőszobákban beszélgettek. Üzeneteikben megosztották egymással szexuális fantáziáikat, és itt beszélték meg randevúik időpontját.

Pikáns fotókat is mutogattak egymásnak önmagukról. A férfi még egy vetkőzős videóját is elküldte a lánynak ezzel az üzenettel: "A tét nő. Meg kell ígérned, hogy kitörlöd ezt, mert, ha a kapcsolatunk gajra megy, összetörhetsz vele. Ígérd meg, különben lecsukhatnak."

Szex és drog

A férfi több randevút is szervezett különböző hotelekbe, ahol szexeltek, pezsgővel és kokainnal kábították magukat.

Andrew Riley tagadja, hogy gyermekkorúval folytatott volna szexuális kapcsolatot, és hogy visszaélt a lány bizalmával, azt pedig nevetségesnek tartja, hogy azt állítják róla, kábítószert használ.

Címlapról ajánljuk
Történelmi mélyponton a cseh sörfogyasztás – fejenként évi 128 liter…

Történelmi mélyponton a cseh sörfogyasztás – fejenként évi 128 liter…

Visszaesett a sörfogyasztás Csehországban. A teljes cseh sörtermelés 2023-ban alig több mint 20 millió hektoliter volt, ami 2,7 százalékos csökkenést jelent az előző évhez képest. Ebből 15,2 millió hektolitert Csehországban fogyasztottak el, a többit exportálták. A visszaesés egyik oka, hogy egyre több cseh iszik alkoholmentes sört vagy söralapú üdítőitalt.

Beügyeskedték Vlagyimir Putyin parádéját az ukrán mellett a lett tévébe is a hackerek

Akaratán kívül sugározta a moszkvai, vörös téri katonai díszszemlét több ukrán és lett tévéadó. Orosz hackerek ugyanis feltörték a médiumok rendszereit május 9-én. Az ukránok sem maradtak adósok.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.05.13. hétfő, 18:00
Csicsmann László
Közel-Kelet szakértő, a Budapesti Corvinus Egyetem tanára
Több ezren tüntettek a grúz fővárosban a "külföldiügynök-törvény" tervezete ellen

Több ezren tüntettek a grúz fővárosban a "külföldiügynök-törvény" tervezete ellen

Több ezren vonultak ismét az utcákra szombat este Grúzia fővárosában, Tbilisziben, hogy tiltakozzanak a "külföldiügynök-törvény" tervezete ellen. Az április közepe óta tömegtüntetéseket kiváltó tervezet alapján előírnák, hogy azok a szervezetek, amelyek anyagi eszközeik több mint 20 százalékát külföldről finanszírozzák, külföldi ügynökökként regisztráltassák magukat. A kormány elképzelésének bírálói a tervezetet ahhoz a törvényhez hasonlítják, amelyet Oroszország széles körben alkalmaz a másként gondolkodók elleni fellépéshez.

EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×