eur:
387.97
usd:
360.22
bux:
69201.95
2024. május 12. vasárnap Pongrác

Rooney a karján hirdeti: "Angol vagyok és büszke" - képpel

Vadonatúj tetoválásával bizonyítja hazafiasságát Wayne Rooney. A Manchester United sztárja a bicepszén hirdeti: "Angol vagyok és büszke".

A 21 éves csatár éppen csak felépült legutóbbi sérüléséből, ma már remélhetőleg pályára is léphet a Sporting Lisbon elleni BL-sejeltezőn.

A visszatérést vadonatúj, hazafias tetkóval ünnepelte meg. Eddig - sok neves focistától eltérően - csupán két tetoválása volt: a mennyasszonya, Coleen nevét és egy kelta jelet örökíttetett meg a testén.

A barátai szerint azonban ez a mostani tetoválás a legmerészebb. "Nagyon hatásos a rajz, és egyértelműen bizonyítja, mit jelent a hazája Wayne számára. Mindenki tudja, mennyire büszke arra, hogy a válogatott mezt viselheti, és ezt most akárki láthatja is" - vélekedett egyik barátja.

A jó felépítésű Rooney rendszeresen leveszi a mezt a meccsek után, így a rajongók valóban láthatják hazafiassága bizonyítékát. A tetoválás egyébként a múlt héten készült, amikor Rooney csapattársával, Wes Brownnal együtt ment el a szalonba Manchesterben.

A szalon tulajdonosai, Gavin Rourke és Sean Lyons szerint a sztárfocista nagyon meg volt elégedve a művükkel. "A rajz 15-ször 15 centis, és két óráig dolgoztunk rajta" - árulta el a 32 éves Gavin.

Címlapról ajánljuk
Vihart kavar az atléták pénzdíjazása az olimpián, de nagy változást indíthat el

Vihart kavar az atléták pénzdíjazása az olimpián, de nagy változást indíthat el

Thomas Bach, a Nemzetközi Olimpiai Bizottság elnöke nyíltan bírálta a Nemzetközi Atlétikai Szövetséget, amiért pénzdíjat ajánlott fel a sportág párizsi olimpiai bajnokainak. Szabados Gábor sportközgazdász az InfoRádióban azt mondta, az 50 ezer dolláros jutalmazással az lehetett az egyik cél, hogy az olimpia ne értéktelenedjen el a vb-hez és a Gyémánt Liga-sorozathoz képest.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.05.13. hétfő, 18:00
Csicsmann László
Közel-Kelet szakértő, a Budapesti Corvinus Egyetem tanára
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×