eur:
387.97
usd:
360.22
bux:
69201.95
2024. május 12. vasárnap Pongrác

Összetörte a világszép filmsztárt a hír, hogy nem lehet gyermeke

Összeomlott Angelina Jolie, amikor az orvosa közölte vele: addig nem tud ismét teherbe esni, amíg fel nem szed magára néhány kilót.

A 32 éves színésznő a barátai és ismerősei szerint eldöntötte, hogy jövőre újabb kisbabát szül Brad Pitt-től. Azt hitte, sikerült is teherbe esnie, de az orvosa - aki a kislányát, Shiloh-t tavaly a világra segítette - közölte vele: félreértette a jeleket. Amíg nem hízik meg egy kicsit, addig nem is fog tudni teherbe esni - figyelmeztette a filmsztárt Jason Rothbart doktor.

A barátai és rokonai komolyan aggódnak Angelina egészségéért, a sztár ugyanis alig 50 kilót nyom; az édesanyja halála annyira megviselte, hogy csontsoványra fogyott.

"Angelina kétségbeesetten próbál teherbe esni. Már azt hitte, hogy ismét babát vár, az orvos szavai ezért teljesen összetörték" - mesélte egyik ismerőse.

A színésznő és 42 éves barátja már négy gyermeket nevel: a hat éves kambodzsai Maddoxot, a három éves vietnami Pax-ot, a kétéves etiópiai Zaharát és Shiloh-t. A családot azonban mindenképpen tovább akarják bővíteni.

Brad Pitt a velencei filmfesztivál idején adott interjúban jelentette be, hogy készen állnak az ötödik gyerek fogadására.

Címlapról ajánljuk
Vihart kavar az atléták pénzdíjazása az olimpián, de nagy változást indíthat el

Vihart kavar az atléták pénzdíjazása az olimpián, de nagy változást indíthat el

Thomas Bach, a Nemzetközi Olimpiai Bizottság elnöke nyíltan bírálta a Nemzetközi Atlétikai Szövetséget, amiért pénzdíjat ajánlott fel a sportág párizsi olimpiai bajnokainak. Szabados Gábor sportközgazdász az InfoRádióban azt mondta, az 50 ezer dolláros jutalmazással az lehetett az egyik cél, hogy az olimpia ne értéktelenedjen el a vb-hez és a Gyémánt Liga-sorozathoz képest.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.05.13. hétfő, 18:00
Csicsmann László
Közel-Kelet szakértő, a Budapesti Corvinus Egyetem tanára
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×