eur:
397.13
usd:
356.6
bux:
74872.62
2024. szeptember 27. péntek Adalbert

Megrémítette férjét a férfinak öltözött színésznő

Hiába nyerte el a Velencei Filmfesztiválon a legjobb színésznő díját Cate Blanchett, férje finoman szólva sem volt oda Bob Dylan megformálásáért, mert megrémítette, hogy férfiként látja viszont feleségét.

Hatalmas szakmai sikert hozott a Velencei Filmfesztiválon az ausztrál Cate Blanchettnek az énekes-dalszerző Bob Dylan filmes megformálása, ám a magánéletében kisebb feszültséget okozott a szerep.

A színésznő férje ugyanis megrémült felesége látványától, hiszen ő eddig csak Cate Blanchett nőies oldalát ismerte. "Egyáltalán nem akart a közelembe sem jönni. Teljesen elutasított" - mesélte a színésznő.

Cate Blanchett ugyanakkor elismerte, hogy nagyon sok mindent bevállalt volna azért, hogy eljátszhasson egy férfit. "Egy barátom betett egy zoknit a nadrágomba, ami segített elsajátítani a férfias járást" - mesélte.

A Todd Haynes által rendezett filmben egyébként hat színész (köztük Christian Bale, Richard Gere, Heath Ledger és Cate Blanchett) személyesíti meg Bob Dylant, karrierje egy-egy szakaszában.

Címlapról ajánljuk
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.09.27. péntek, 18:00
Steinbach József
a Magyarországi Református Egyház Zsinatának lelkészi elnöke
EZT OLVASTA MÁR?
×
2024. szeptember 22. 16:09
×
×
×
×