eur:
394.51
usd:
354.33
bux:
72574.63
2024. szeptember 18. szerda Diána

Menekül Beckhaméktól a személyzet

Édesanyját volt kénytelen dadusnak "felvenni" a kétségbeesett Vistoria Beckham, miután a személyzet felmondott.

A pánikba esett Posh kénytelen volt az édesanyjához fordulni, hogy legyen valaki, aki vigyáz a fiaira, amíg ő a Spice Girls-zel turnézik. A dadusok a múlt héten hagyták ott a fiúkat, mert nem bírták elviselni Beckhamék főnöki allűrjeit.

David Beckham ugyan sérült, de azért egyedül nem vállalhatja a nyolcéves Brooklyn, az ötéves Romeo és a kétéves Cruz felügyeletét. Maradt tehát a nagymama; az 59 éves Jackie Adams egyébként is sokat segít a fiúk körül a lányának.

"Az édesanyja azon kevés ember egyike, akikre Victoria a legnagyobb nyugalommal rá meri bízni a fiait" - emlékeztetett egy név nélkül nyilatkozó ismerős. Az édesanyja segített a költözésben és az amerikai beilleszkedésben is, és kivette a részét a dadusok kiválogatásából is.

Megígérte a lányának, hogy fél évig vele marad Los Angelesben, most azonban kiderült, hogy egy kicsit meg kell hosszabbítania amerikai tartózkodását. Õ biztosan nem hagyja cserben Victoriát az utolsó pillanatban, mielőtt decemberben elindulna a koncertkörútra.

Címlapról ajánljuk
Zárják a 2-es utat, Sződliget polgármestere a katasztrófaturistáknak is üzent

Zárják a 2-es utat, Sződliget polgármestere a katasztrófaturistáknak is üzent

A Pest vármegyei nagyközségnél szombatra várják a Duna tetőzését, a nagymarosi vízmérce alapján 698 centiméteren. Juhász Béla polgármester az InfoRádióban elmondta: a külterületen található szociális otthonnál ötven katona erősíti meg a nyúlgátat. Ha adott esetben ki kellene üríteni az épületet, akkor a lakókat az általános iskola tornatermében helyezik el.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.09.18. szerda, 18:00
Gerőfi-Gerhardt András
a Fővárosi Csatornázási Művek műszaki vezérigazgató-helyettese
EZT OLVASTA MÁR?
×
2024. szeptember 11. 03:49
×
×
×
×