eur:
394.1
usd:
354.24
bux:
72845.72
2024. szeptember 18. szerda Diána

Pornóképekből rakták ki az amerikai elnök portréját - nézze meg!

Pornólapok képeiből készített portrét az amerikai elnökről egy brit képzőművész. A republikánusok szerint az alkotás visszataszító.

Jonathan Yeo, aki azután döntött a kép elkészítéséről, hogy mégsem kapta meg az amerikai Bush Library megbízását egy szokványos elnökportré megfestésére, alkotásához több mint száz erotikus tartalmú újságból válogatta össze a fotórészleteket.

Az Egyesült Államokon kívül élő republikánusokat képviselő szervezet azonnal jelezte: nem nézi jó szemmel, hogy a művész elkészítette a képet.

"Felháborodást kelt Amerikában. Néhány ember úgy gondolja majd, hogy vicces. Személy szerint úgy vélem, hogy ez egy olcsó fogás" - mondta a szervezet szóvivője.

"Ez a kép visszataszító. Miért akarna valaki egy pornográf anyagokból összeállított képet készíteni az elnökről?" - tette fel a kérdést felháborodottan a texasi republikánus pártszervezet szóvivője.

A művész képét a londoni Lazarides Gallery állította ki, az, amelyáltalában más, graffitik, képregények vagy a pop art által ihletett alkotók műveit mutatja be.

"Viccnek szántam, nem sértésnek, de elégedett vagyok vele. Azért készítettem, hogy szórakoztassak" - mondta Jonathan Yeo, akinek honlapján ön is megnézheti George Bush különleges portréját.

Címlapról ajánljuk
Orbán Viktor rendkívüli sajtótájékoztatója: a 11-es út egyes szakaszait nem lehet megvédeni

Orbán Viktor rendkívüli sajtótájékoztatója: a 11-es út egyes szakaszait nem lehet megvédeni

Menekülőutakat nyitnak a Pilisben, Pilismarót, Dunabodány, Tahi és Leányfalu védekezéséhez még várnak önkénteseket, Kisorosziban viszont van rutin. A kormányfő szerda reggel rendkívüli tájékoztatót tartott az árvízi helyzetről.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.09.18. szerda, 18:00
Gerőfi-Gerhardt András
a Fővárosi Csatornázási Művek műszaki vezérigazgató-helyettese
Komoly lélektani határt lépett át a veszteségráta, hatalmas bajban az ukránok - Háborús híreink szerdán

Komoly lélektani határt lépett át a veszteségráta, hatalmas bajban az ukránok - Háborús híreink szerdán

Nyugati elemzők szerint elérhette az egymillió főt az orosz-ukrán háború veszteségrátája (sebesültek és halottak összesen). Az orosz csapatok a Donbaszban és Kurszkban is ellentámadásba lendültek, ráadásul továbbra sem született döntés arról, hogy Kijev bevetheti-e a közepes és nagy hatótávolságú fegyvereket Oroszország területén, miközben Moszkva folyamatosan bombázza az országot. Cikkünk folyamatosan frissül az orosz-ukrán háború legfontosabb híreivel.

EZT OLVASTA MÁR?
×
2024. szeptember 11. 03:49
2024. szeptember 9. 09:10
×
×
×
×